Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Konečně jsme se po cca 4 týdnech dočkali :D Včera jsme si vyzvedli našeho nového člena rodiny - Roomster!

Je to Roomster Champion, 1.4 16V 63 kw.

Barva Miami blue.

Výbava Ambition + rádio Swing + 8 repro (jsem překvapen docela dobrým zvukem:))

Barva interiéru je Onyx/stříbrnošedá a sedadla asi Domino (to si nejsem jistej tím názvem).

Dostali jsme k tomu navíc všechny zástěrky, gumové koberce+vanu do kufru, lékárničku, trojúhelník, reflexní vestu a tažné lano...a manželka samozřejmě kytku:))

Po první jízdě (cca 200km) spotřeba 6.6 l/100km, takže spokojenost maximální :)

Fotku mám zatím jen jednu (lepší) ze salónu, neboť venku je fakt hnusně. Ani na ní nejsou ty originál litá kola, protože nám to hned přezuli na zimní. A navíc pro poklice jsme se rozhodnuli (teda žena se rohodla) až když jsme chtěli odjet (koupili jsme poklice Stallite) :)

post-2021-0-38617100-1355570440_thumb.jp

Editováno: , autor: jakudo
Vloženo

Díky moc! A už se těš. My ho vybrali naprostou náhodou (původně jsme chtěli Fabii), ale roomster je fakt mazec! Strašně moc nás potěšil.

Těším se na představení toho Tvého;)

Vloženo

Díky:)

dneska konečně moc nepršelo, tak jsme uklidili v kufru (dostali jsme od Autosalonu takovou kabelu, ve které byla vesta, lano, lékárnička a trojúhelník). Docela pěkně zabaleno, ale zbytečně to zabírá místo. Naštěstí jsem si přečetl návod k obsluze (to zní dost hrozně, vždyť je to auto:D) a tam jsem se dozvěděl třeba o tom, že pod dveřma kufru je docela dobrý držák na trojúhelník a pak nikde nezabírá prostor. Tak jsme ho tam nacapli (padnul jak prdel na hrnec) a lékárničku s vestou jsme dali pod sedadlo řidiče, do té schránky. Pak jsme rozvěsili síťový program (čekl jsem jen jednu síť a ony tam byly ty sítě 3:)) a je to fakt dost dobrý!

Jen ještě musím vyřešit, co udělám s takovým tím organizérem do kufru (tuším "Pružná přihrádka" se to jmenuje). Jelikož nám do toho ještě jako dárek dali i gumovou vanu do kufru, tak se tam ta přihrádka teď nevleze. Asi ji budu muset trochu zaříznout, aby tam padla dobře:)

Ale každý den jsme z toho čím dál víc nadšeni:)

• o 2 týdny později...
Vloženo

Gratuluju ke koupi Roomstera. Já myslel, že motor 1.4 16V už je vyřazený a plně ho nahradila dvanáctistovka s turbínou. Hoď nějaké fotky :) Barva super, zvláštní, nevídaná.

Vloženo

Díky:) už máme najeto cca 700km a je to výborný!

Jj, ten motor už se nenabízel, ale nedávno ho dali zpět na seznam do těch akčních modelů Champion.

Barva je to Miami blue (měli ji náhodou v tom autosalonu na jednom roomsteru na dvoře a manželce se fakt líbila (mě teda taky), tak jsme ji vzali). Fotky udělám, až bude nějaké lepší počasí. Musím uznat, že až když jsme na to dali ty poklice, tak to teprve vypadalo pěkně. Bez těch poklic nic moc na nový auto:)

Vloženo

V této barvě moc pěknej, přesně po takovém touží přítelkyně...motor 1.4 16V je skvělá volba, určitě budeš spokojenej, po cca 10000 km teprve pořádně ožije...jinak tenhle motor je v nabídce i u klasické neChampion fábie, kromě výbavy Elegance..

tak ať slouží :)

Vloženo

Díky:) No u nás ho taky vybrala ta krásnější polovička:)

Máme najeto zatím cca 1200km a s tou 1.4 jsem maximálně spokojen. Je to v podstatě to, co sjem od toho čekal a navíc je spotřeba ještě nižší než jsem čekal:)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...