Ladis999 Vloženo 17. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2012 čau škodováci, prosil bych o radu.diagnostika mi vyhodila chybu čidla teploty nasávaného vzduchu a svíti mi kontrolka elektroniky motoru.mám OC II 2,0 Tdi 103 kw PD mr 2008 mam jí cca půl roku. nevím kde přesně to čidlo je a jaký to má vliv na chod motoru popřípadě na spotřebu,tak kdyby se někdo našel kdo by mi to vysvětlil byl bych mioc vděčný. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 (editace) Vám někdo přes diagnostiku zjistil vadný snímač teploty nasávaného vzduchu, ale neví kde v autě je? Nejedná se spíš o senzor tlaku nasávaného vzduchu, je umístěn na potrubí na levé straně mezichladiče stlačeného vzduchu? http://www.cc-autodily.cz/senzor-tlaku-1-9-96kw Editováno: 19. Prosinec 2012, autor: XTomos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Topek Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 čau škodováci, prosil bych o radu.diagnostika mi vyhodila chybu čidla teploty nasávaného vzduchu a svíti mi kontrolka elektroniky motoru.mám OC II 2,0 Tdi 103 kw PD mr 2008 mam jí cca půl roku. nevím kde přesně to čidlo je a jaký to má vliv na chod motoru popřípadě na spotřebu,tak kdyby se někdo našel kdo by mi to vysvětlil byl bych mioc vděčný. díky moc Ahoj. Mám uplně stejný problém. Našel jste řešení? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XTomos Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Snímač plnícího tlaku (G31) a snímač teploty nasávaného vzduchu (G42) je jedno čidlo s dvěma funkcemi, viz odkaz výše. Je na výstupu z mezichladiče a říká ŘJ, jaký tlak a teplotu ti dává kombinace turbodmachadla a mezichladiče. Nejprve zkus hledat jestli nemáš někde v přeplňování dírku, pak zkus vyměnit to čidlo a nakonec bych hledal chybu v turbu a nebo váze vzduchu (ale to by byla jiná chyba). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 skorej než niečo pomeníš,tak prejdi kabeláž k tomu snímaču.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremi Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 nejčastěji jsou uhnilý kabely ke snímači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.