Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim,mam o2 kombi 1.9tdi r.v.2005,mel sem v aute obycejnej gumovej volant ,tak sem si tam dal multifunkcni kozenej,po par km mi zacalo svitit abs a esp a diagnostika hlasi snimac uhlu otoceni volantu,tak sem odpojil baterku,dal sem zpet puvodni volant a kablik a porad mi sviti abs,esp a ted jeste ta kontrolka volantu,ujel sem asi 1km a auto sem zaparkoval,nevite co je spatne? V zavadach motoru mi to jeste psalo nejaky sloupek rizeni ,ale tahle zavada sla smazat,tak nevim jestli to ma souvislost...

Vloženo

Jenom volant a kabel k airbagu na mf.volant ,fakt nevim treba je to jenom nahoda s tim volantem a odeslo to samo od sebe,nekdo by mi podle te zavady "snimac uhlu otoceni volantu" mohl poradit o co jde ,nebo mam zkusit vymenit ten krouzek pod volantem?

Vloženo

Ne jenom sem hvezdickou povolil matku,sundal sem origo gumovej volant a nasadil sem stejnej volant akorat kozenej s multifunkci ,jelikoz byl vcetne kabelu airbagu s multifunkci,tak sem ho tam dal i s kablikem a od te doby to proste blbne ,nejdriv se rozsvitil jenom protiskluz ,potom i abs a kdyz sem to napichnul a zjistil zavadu snimac uhlu otoceni volantu,tak sem odpojil baterku,vratil sem starej volant zpet i s kablem ,zapojil baterku,tak proste zustala svitit jeste navic kontrolka volantu,to je vsechno ,do niceho sem nehrabal,proste jen nasadil a zacvakl konektor...

Vloženo (editace)

Je to má zkušenost.. nemusi to byt tvuj problém:

Při vymene volantu jsi pohnul s podvolantovym kroužkem a už si ho nedal zpatky tak jak byl... proto ti to sviti... mas volant v rovine ale krouzek si mysli ze zatačiš.srovnej kola ,pomoci merenych hodnot v diagnostice našteluj podvolantovy kroužek na 0 a pak rovne nasad volant.proste at je natoceni kroužku v rovině jako kola(Popřipadě zakladni nastaveni ) .. pak nastartuj auto - vytoč volant na max vlevo na par sekund a pak vytoč na max v pravo na par sekund - srovnej ho a bez se projet pak zastav v primem smeru.

Editováno: , autor: BiGGy
Vloženo (editace)

kroužek špatně nedáš, má svoji polohu, navíc bez volantu s ním ani nepotočíš. jak s ním asi mohl potočit, pokud říká co tvrdí když tam neměl volant?

Editováno: , autor: Milhausek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...