reprom Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Ahojte, vie mi niekto poradiť? Mám 1,8TSI, DSG v zime, keď je pod nulou, radí 1, potom 2, potom začne blikať 2, potom 4, potom D (čo znamená, že dá neutrál). Rozsvieti kontrolku motora. Toto sa opakuje, až kým sa motor nezohreje. Potom už začne radiť až po 7. Od nova som mal problém, že občas pri preradení auto trhlo, neradilo hladko. Menili mi mechanotroniku, potom spojky, ale stále trhalo. Teraz začalo robiť toto za studena. Z diagnostiky sa údajne dalo vyčítať, že mám veľmi blízko zotrvačník pri spojkách. Táto vzdialenosť má byť väčšia. Môže byť problém zotrvačník, a nie DSG? Aký sa v benzíne 1,8 používa zotrvačník, dvojhmotný? Vie niekto koľko stojí zotrvačník? Dík Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) Je tam dvouhomata stojí okolo cca 10 000 když víš kde koupit. Osoně bych nic neměnil a zkusil to řešit s panem Sixtou, on ti řekne co máš dovést a proč asi. více na www.prevodovky-sixta.cz (tam si můžeš i přečíst čím by to mohlo být. Editováno: 2. leden 2013, autor: Jan155 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.