brunoos Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Ahoj všem. Chtěl bych si vyrobit vak na lyže a nějak ho uchytit do zadnich sedaček. Zajimalo by mě jak se do otvoru v zadnich sedačkach upevňuje originál vak na lyže - abych se moh inspirovat. Mohl by mi někdo poslat nějaké fotky nebo obrázky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 2. leden 2013 Sdílet Vloženo 2. leden 2013 (editace) Prostředním pásem , na vaku jsou úchytky . V nějakým návodu to je . Vak pro 4 páry DMA 60 004A 1.pdf Editováno: 2. leden 2013, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 2. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2013 Jo tak, aha... A ja myslel, že vak ma na sobě nějakou konstrukci a přes ni se pevně uchytí k desce sedadla - a vak se pak jenom vystrkuje směrem do interieru. tož když je to tak jednoduche tak to pak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zdravím, vak na lyže 1ZO 885 215 jsem měl v příslušenství své "laurinky". Ještě jsem ho ani pořádně nerozbalil, kdybys měl zájem, ozvi se přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 Dovolím si oživit tohle téma, uvažuju že bych pořídil ten vak na lyže(sjezdový) protože rakev nemám a lyže hozený volně v kufru to není moc dobrý řešení. V příloze od haneseka je psáo že vak slouží pro přepravu běžeckých lyží, a zatížení je17kg celkově vypadá takovoej menší než například tady http://shop.autosport-kucera.cz/products/vak-na-lyze-octavia-ii-superb-ii/ ten leze až mezi přední sedačky a má zatížení do 24kg. To dělají víc druhů? Dívám se po bazarovejch tak abych nekoupil nějakej co mě bude k ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanesek Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 (editace) Čti lepé , ne běžeckých , ale BĚŽNÝCH lyží . Editováno: 14. Září 2013, autor: hanesek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.