Přejít na obsah

brunoos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 011
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli brunoos

  • Narozeniny 30.6.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

2 510 zobrazení profilu

Oznámení brunoos

  1. 1.4 16V Po nastartování bliká ikonka baterie. Nepravidelně, když např. přidám plyn, pak zas nic atd. Občas se baterie nerosviti při otočení klíčkem do polohy I. Pojistky vypadají ok. Při nastartování motoru nameřim na baterce pouze 11.7V. Díky za rychlé rady.
  2. Ahoj, přidávám se k nestartujícím členum. rok 2009, najeto 165 000km. Do teď bez problému. 1 start, většinou chcipne sám. 2 start jakoby jel na 2 válce, tak ho raději vypnu. 3 start většinou chytne a jede. Vždy pouze ráno a je jedno jestli je 20°C nebo ted 10°C. Zatím výměna svíček - bez změny. - všiml jsem si u dvou zapalovacích svíček (prostřední válce) že na dně kontaktu, kde dosedá síčka je kontakt v bodě takový opálený - viz pokus o foto. - mohlo by to mít nějaký negativní vliv na startování? Nyní se chystám na výměnu palivového filtru. Asi nebyl nikdy měněný. - dočetl jsem se, že není třeba odvzdušňovat, ale stačí pár krát protočit klíčkem a ono si to nasaje. - ale taky tu někdo výše psal, že pomohlo odvzdušnění povolením šroubu v motorovém prostoru. Kde ten odvzdušňovací šroub najdu? Koukal jsem do motoru a vubec nevím kde ho najít. Díky za radu
  3. Díky moc. Tak ja nevím, koukal jsem na to na stejnych strankach a nějak jsem to nenašel.... Díky
  4. Nevíte jestli se dá sehnat zvlášť ta přechodka mezi autem a pátymi dveřmi?
  5. Prosím o rychlou radu: Jakou velikosti klíče se povoluje olejový filtr? Díky
  6. Roomster 2009 Když začnu otevírat kufr tak se v kufru rozvítí světlo. Při určitém uhlu otevření zadních dveří (cca 3/4 otevření) světlo zhasne. Když začnu kufr zavírat tak opět ve stejnem uhlu se světlo opět rozvítí a při uplnem zavření zhasne. Tato situace se děje pořád. Prosím o radu kde hledat závadu.
  7. Oživim toto téma. Zadní pásy se mi taky navíjeji hrozně špatně. Řešim teď co s tím. Existuje nějaká možnost opravy? Něco promazat v navijecím členu? díky za rady
  8. Já používám Meyle HD. Zatím vydržely nejdele z tech co jsem na autě měl.
  9. Ještě jsem si vzpomněl na jeden projev - když jel motor ve vysokych otáčkach a najednou jsem dal nohu z plynu, tak bylo cítit škubnuti motorem.
  10. No právě že pouze hybaní motorem mi to taky nedělalo - maš malou páku abys vyvinul takovou sílu. Když se ale hybalo celym autem se zařazeným kvaltem tak se to teprve objevilo.
  11. Nevím jak OII, ale Fabie I 1.9TDIměla mezi motorem (převodovkou) a předni nápravou takový člen (takova osmička), který měl v sobě dva silenblocky. Taky mi při zrychlování vždycky něco kleplo, později bylo cítit, že se nejdřiv pohnul motor a až potom se dalo do pohybu auto. Při zkoumani jsem zjistil, že i na volnoběh, když se velmi prudce zmačknul pedál tak bylo v otevřene kapotě vidět jak se motor pohne - prostě se v hornich silenblocích pootočil směrem dopředu. Zespod pak bylo vidět, že právě onen díl mezi motorem a nápravou je přičinou klepání. V tomto díle byly vybité oba silenbloky natolik, že při přidání plynu se pohnul celý motor a vtlačil onen díl do nápravy kde o napravu klepnul. Když jsem v servise vysvětloval, že příčina je onen díl, tak tvrdili že je to blbost, že ten je nesmrtelny. Po vyměně onoho dílu klepání zmizelo a rozjezdy nebo prudke přidání plynu najdnou měly plynulý průběh bez škubnutí motorem.
  12. Chlapi, dneska jsem zjistil, že četba asi neni moje silna stránka. Asi 10x jsem se dival na pneu co nyní máme na autě a nevim proč, ale pokažde jsem četl 195/50 R15. Až dneska po par příspěvcích, opět koukam na pneu na autě a ejhle, vono tam je 195/55 R15. Takže pneu jsou jasne. Pořad mě štvou ty disky, protože je nikdo nechce koupit (už jsou značně ošoupané) a vyhodit je, mi přijde líto. No nic, disky asi zustanou dále ve sklepě, a jdu shánět plecháče na zimu. Díky za osvěžení četby a info o discich.
  13. Z Fabie I mi zbyly tato disky: 6.5Jx15H2 ET38 s pneu 195/50 R15. Potřebuji poradit jestli tyto disky mohu použit na Roomstera 1.4 16V rok 2009. Pokud tyto disky budou pasovat tak řešim další dilema. Zimni pneu nasadit na tyto disky, nebo na originál 15, které jsou teď na autě? díky za radu
  14. Swing v OII FL, original z výroby. Nejde mi vytáhnout CD. Na displeji se zobrazi hláška CD:ERROR. Už se mi to stalo jednou, ale po čase CD vyjelo. Dal jsem jiné CD, přehral jednu písničku a chtěl znovu vytáhnout - nejde. V radiu jsou slyšet nějake zvuky, ale nic víc. Prosím o radu. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...