Bridja Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Zdravim chlapi, potřebuju radu. Nedávno jsem zakoupil OII 2.0TDI 103kw a asi po 2 mesích mi odešla sací klapka. Ptám se, zda je možné ji vyměnit za sací klapku z 1.9 TDI 96KW ? Děkuji moc Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Napiš kód motoru, ale myslím že to půjde. Editováno: 3. leden 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bridja Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Motor BKD, pokud myslíš toto. Děkuji Editováno: 3. leden 2013, autor: Bridja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bridja Vloženo 3. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Nikdo nic ? Potřeboval bych to vědět nutně. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 V ETCE to podle modelu pasuje i na Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 (editace) Pokud hledáme stejnou věc: 038128063L http://www.cc-autodily.cz/search/?keyword=038128063L Editováno: 3. leden 2013, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. leden 2013 Sdílet Vloženo 3. leden 2013 Nikdo nic ? Potřeboval bych to vědět nutně. Děkuju prinajhoršom si zavolaj do škodovky a oni ti to podľa VINka povedia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bridja Vloženo 4. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2013 (editace) Moc vám děkuju ! Dnes to vyzkouším a napíšu. Edit: Tak jsem tedy vymontoval sací klapku z SI 1.9TDI a vypadá to že to půjde, a taky to šlo. Problém vyřešen. Děkuji vám Editováno: 6. leden 2013, autor: Bridja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.