Publikováno Leden 5, 201312 r Chtěl bych se zeptat zda se někdo nesetkal s nápisem REAR a ¨zámkem¨ hnedka vedle, které se mi zobrazuje na rádiu BOLERO. (viz.foto příloha)Toto se mi ukazuje, když začnu nastavovat teplotu ve vozidle, ofuky, apod,...jinak pokud vypnu motor a poté nastartuji, zmizí to, ale pokud opět měním intenzitu, ofuky, objeví se to znovu. Pro info. jedná se o Š Octavii, r.v. květen 2009, 1.9Tdi 77Kw, elegance, garážovanou, původně ve vozidle bylo rádio, které bylo vyměněno v roce 2011 za nové a to BOLERO přímo v servisu Škoda.
Leden 6, 201312 r a manuál rádia si neskúšal pozrieť?? EDIT: tak som pozeral ten manuál a nič tam neni Upraveno Leden 6, 201312 r od libero1071
Leden 10, 201312 r Autor jj, v návodu to opravdu neni!! a nejspíš to nemá co dočinění s funkcemi rádia :-/
Leden 10, 201312 r a co slovník rear [rɪə] zadníčást,zadek,záďbudovy, vozidla ap. koneco frontě lidí ap. zadek,zadnice zadní,záďový vychovávat / vychovatkoho starat seo kohoděti (od)chovatcozvíře vzpínat se,stavětsenazadníkůň ap. tyčit senad kým/čímbudova, hora ap. Základní fráze Pokročilá gramatika mirror: motor. rear -view mirror → zpětné zrcátko windscreen: rear windscreen → zadní sklo auta windshield: rear windshield → zadní sklo auta náhon: front/ rear drive → tech. přední/zadní náhon auta sedadlo: back/ rear seat → zadní sedadlo v autě zadní: domu back door, kabiny auta rear door, zavazadlového prostoru tailgate → zadní dveře zrcátko: rear -view mirror, vnější outside/wing mirror → motor. zpětné zrcátko oddělat: He removed the rear seats. → Oddělal zadní sedadla.
Leden 14, 201312 r Autor Anglicky je mi jasne, ze to je neco se zadni casti?? Ale co?? Zadni vyhrivane sedacky nemam:-)
Leden 14, 201312 r Známej má něco podobného v Peugeotu 508. Na hlavním ovladači klimatizace jde zamknout zadní ovladač klimatizace. To znamená, že to vzadu nikdo nemůže nastavovat.
Leden 15, 201312 r Autor Akorat vzadu u octavie neni ovladac pruduchu:-) je tam pouze manualni usmerneni ofuku
Leden 16, 201312 r Autor A ona nekdy byla? U skodovek? Je pravda, ze na climatroniku mi vag ukazal chybu vyhrivaneho sedadla ridice!! Viz me forum vyssi otacky po nastartovani... Je detailne popsana chyba na vagu
Leden 16, 201312 r Teď budu teda vařit z vody, jen mě to tak napadlo - nemáš to rádio teda špatně nakódované na Superba s 4 zónovou klimatizací?
Leden 16, 201312 r Autor Autoradio mam nove doobednane z MB a nakodovane!! Je otazkou zda dobre??? Jelikoz jsem mel puvodnr swing a po 2,5 roku vymeneno za nove v servisu, ktere jsem tam objednal. R.v auta 2009, model rok radia 2012:-) a octavie ma pouze 2 zonovou:-)
Únor 13, 201312 r Autor Tak v servisu udelali dotaz do Skodovky a bylo zjisteno, ze klima je spatne nakodovana:-( po nakodovani se ukazala jina chyba!! Jaka?? Upresnim do vikendu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.