Martin.sv Vloženo 5. leden 2013 Sdílet Vloženo 5. leden 2013 Chtěl bych se zeptat zda se někdo nesetkal s nápisem REAR a ¨zámkem¨ hnedka vedle, které se mi zobrazuje na rádiu BOLERO. (viz.foto příloha)Toto se mi ukazuje, když začnu nastavovat teplotu ve vozidle, ofuky, apod,...jinak pokud vypnu motor a poté nastartuji, zmizí to, ale pokud opět měním intenzitu, ofuky, objeví se to znovu. Pro info. jedná se o Š Octavii, r.v. květen 2009, 1.9Tdi 77Kw, elegance, garážovanou, původně ve vozidle bylo rádio, které bylo vyměněno v roce 2011 za nové a to BOLERO přímo v servisu Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 (editace) a manuál rádia si neskúšal pozrieť?? EDIT: tak som pozeral ten manuál a nič tam neni Editováno: 6. leden 2013, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 10. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2013 jj, v návodu to opravdu neni!! a nejspíš to nemá co dočinění s funkcemi rádia :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaaaa Vloženo 10. leden 2013 Sdílet Vloženo 10. leden 2013 a co slovník rear [rɪə] zadníčást,zadek,záďbudovy, vozidla ap. koneco frontě lidí ap. zadek,zadnice zadní,záďový vychovávat / vychovatkoho starat seo kohoděti (od)chovatcozvíře vzpínat se,stavětsenazadníkůň ap. tyčit senad kým/čímbudova, hora ap. Základní fráze Pokročilá gramatika mirror: motor. rear -view mirror → zpětné zrcátko windscreen: rear windscreen → zadní sklo auta windshield: rear windshield → zadní sklo auta náhon: front/ rear drive → tech. přední/zadní náhon auta sedadlo: back/ rear seat → zadní sedadlo v autě zadní: domu back door, kabiny auta rear door, zavazadlového prostoru tailgate → zadní dveře zrcátko: rear -view mirror, vnější outside/wing mirror → motor. zpětné zrcátko oddělat: He removed the rear seats. → Oddělal zadní sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 14. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Anglicky je mi jasne, ze to je neco se zadni casti?? Ale co?? Zadni vyhrivane sedacky nemam:-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Známej má něco podobného v Peugeotu 508. Na hlavním ovladači klimatizace jde zamknout zadní ovladač klimatizace. To znamená, že to vzadu nikdo nemůže nastavovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 15. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Akorat vzadu u octavie neni ovladac pruduchu:-) je tam pouze manualni usmerneni ofuku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 rear se zámkem znamená že nemáš 4-zonovou klimatiizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 A ona nekdy byla? U skodovek? Je pravda, ze na climatroniku mi vag ukazal chybu vyhrivaneho sedadla ridice!! Viz me forum vyssi otacky po nastartovani... Je detailne popsana chyba na vagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Teď budu teda vařit z vody, jen mě to tak napadlo - nemáš to rádio teda špatně nakódované na Superba s 4 zónovou klimatizací? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Autoradio mam nove doobednane z MB a nakodovane!! Je otazkou zda dobre??? Jelikoz jsem mel puvodnr swing a po 2,5 roku vymeneno za nove v servisu, ktere jsem tam objednal. R.v auta 2009, model rok radia 2012:-) a octavie ma pouze 2 zonovou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 13. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2013 Tak v servisu udelali dotaz do Skodovky a bylo zjisteno, ze klima je spatne nakodovana:-( po nakodovani se ukazala jina chyba!! Jaka?? Upresnim do vikendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.