2beda Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Ahoj pánové,nevíte někdo kde bi se dalo sehnat relé komfortní jednotky označený jako V23072-C1061-A308 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Tak to vím úplně přesně. U výrobce. Sám jsem si tím prošel http://forum.skodahome.cz/topic/91897-stale-sviti-smerovky/page__view__findpost__p__1497689 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2beda Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 ..jo jo na to jsem koukal,ale myslel jsem jestli to někdo neviděl někde v obchodu. Jinak to samozřejmě objednám tam jak ty. A nezkoušel jsi variantu jen to relé vyndat a mít zamykání bez bliknutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. leden 2013 Sdílet Vloženo 6. leden 2013 Nezkoušel. Chtěl jsem i blikání. Právě protože to nikde v obchodě nemají a věř, že jsem na netu hledal doooost dlouho, tak jsem šel touto cestou. Nakonec nejlevnějším, bo zadarmo , řešením. PS: Téma jsi našel, bylo třeba pokračovat tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2beda Vloženo 6. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2013 našel jsem ho až pak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2beda Vloženo 9. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2013 Tak jen pro ty co mají stejný problém. Já vindal Komfortní jednotku vypájel jsem z ní relé a jednotku vrátil.Vše funguje tak jak má jen kromě bliknutí blinkrů při zamčení a odemčení. Auto se zamkne a odemkne bez bliknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekam Vloženo 26. Únor 2016 Sdílet Vloženo 26. Únor 2016 Keby ešte niekto potreboval : https://www.sos.sk/products/v23072c1061a308-6-1393273-0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.