Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

tak jestli vyjde cas,tak zitra to nejak osefuju -_-

Tak já taky přispěju svojí troškou do mlejna když už, letos na dovolený ve španěl jsem ulovil fabii (českou) co tam parkovala a měla koncovku jakou jsem ještě neviděl ani nevím kde by se dala sehnat..., ale vypadala zajímavě.

post-5-1158867725.jpg

...

post-5-1158867828.jpg

...

post-5-1158867862.jpg

• Autor

na te posledni fotce vypada ta koncovka docela dobre..bych ji bral hned ale asi se u nas nic takoveho neprodava :unsure:

na te posledni fotce vypada ta koncovka docela dobre..bych ji bral hned ale asi se u nas nic takoveho neprodava :unsure:

No nevím odkud to majitel sehnal...., ale fabka byla s pražskou značkou...a ta koncovka jestli to nejni nějaký doma trošku předělaná aby tam na to ohnutý koleno šlo, ale taky bych jí bral všema deseti, z dálky to vypadá opravdu dobře.

To rcd.net: Ten rámeček kolem koncovky byl k tomu(i se šrobkama),akorát musíš

vyříznout nárazník,teda pokud nemáš RS :D

• Autor

to lukyn:ok diky moc,sem se tam chystal zitra volat ale usetril si mi praci -_- ted uz nejaky many a s chuti do toho :)

To rcd.net: Jo,není zač,akorát to chce teda ještě stříknout,pokud si tam necheš dat jenom černej ABS plast :t

• Autor

to milos:ja nevim..me se to zda jako origo..chtelo by to jeste nejakou podrobnejsi fotku ale je to mozne za majitel je sikovny a udelal si to doma nekde v garazi -_- by me to mooooooc zajimalo ;)

Jo je to k tomu. Kdyz koukneš na stránky milotecu tak je tam i navod na montáž a ten obsahuje i šahlonu podle ktery orezavas naraznik.

tak som sa rozhodol ze zoberem tu podobnu RS koncovke

Upraveno od lukastop

• 1 rok později...

fuj, to je hnus pane velebnosti ... the best one solution is original jak co sa tyka vzhladu tak co sa tyka vydrze a pomeru ceny/uzitkovej hodnoty

• 1 rok později...

zdravím, můžete mi prosím poradit, kde se dá koupit koncovka výfuku look RS na 1,2 ?

originál RS je na dve trubky, od milotecu vypada koncovka jinak nez origo.

Ja mam bilou barvu a docela se mi i libi ze vyfuk nejni videt. Ta kulata koncovka vypada podle me blbe at je falesna nebo neni.

Ja mam jeste v planu striknout to tazny oko na cerno, pak uz budu se zadkem spokojen B)

Tak to byla první věc co jsem udělal - natřít to oko načerno. Jinak mám taky bílou, a mám v plánu výřez v nárazníku a rovnou koncovku. Na ty bílý to právě je hodně pěkný.

Upraveno od Gerrik

Nevíte jestli jde někde sehnat samostatně ten rámeček do vyříznutýho nárazníku?

Dík

To nevím, ale sehnat samostatný lem půjde asi těžko. Mně se líbí koncovka od origo feldy, nezkoušel to tam někdo napasovat?

• 2 roky později...

Dneska jsem si nechal poslat z autodoplnku tudle koncovku. Tak jsem zvedavej jak bude vypadat na aute. Je i prochozi a hodne bytelna. Taky podstatne drazsi net ta falesna. Prumer 76 taky nebude spatny.

pošleš me prosím odkaz na tu koncovku???

• 1 měsíc později...

pošleš me prosím odkaz na tu koncovku???

me taky prosím :-)

• 10 měsíců později...

Zdravím,můžete mi někdo poradit,jakou koupit koncoku na fabia 1 rs look .Nárazník mám origo rs,ale nemám šajnu,jaká tam pujde.Tady ji máte hodně na svejch mazlíčcích,jedná se o ten ovál podobný or.RS.

díky všem,kdo mi chtějí pomoci,ale i těm druhým :kol-47:

• 2 týdny později...

Ahojte borci,

mohli by ste mi niekto poradit kde by som kupil tu RS koncovku aj s tym lemom okolo co sa vyrezava do naraznika? Zhanam ju a nemozem ju nikde zohnat :(

Dakujem za odpovede

• 2 týdny později...

Ahoj, já bych měl dotaz takový, kde sehnat RS koncovku na 1,4 TDI Fabii v kombíku? :) mám totiž tak nějak v hlavě, udělat RS style na Fabii Combi, která je už možná, díky RS zadnímu nárazníku na kombíky a sedany :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.