JardaSLX Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Zdar, dneska jsem bouchnul levou stranou přední nápravy docela dost o obrubník a od tý doby mám volant o cca 5 cm doprava. Co jsem mohl poškodit? Vyřeší to jen obyč geometrie, nebo je to něco vážnějšího? Dík, Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 Tak myslím,že obyč. geometrie to nevyřeší. Bude třeba prohlédnout celou nápravu a řízení. Mohla odejít řídící tyč,rameno je toho víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaSLX Vloženo 8. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2013 To si myslim taky, že to jen geometrií nebude. Tak se nedá nic dělat, auto si vezmu na zvedák a jsem zvědavej, co tomu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.