Přejít na obsah

Sachs Nivomat

headerTDI

Doporučené příspěvky

Zdravím, má někdo zkušenost s tímto podvozkem ? mě to přijde jako velmi dobrý nápad ale ani jsem nikde neviděl jestli se to dá koupit co vše se musí měnit má někdo lepší info ?

Sachs Nivomat: Geniální řešení pro vaše vozidlo..

Speciální řada patentovaných tlumičů pro zachování stálé světlé výšky vozidla. Nivomat tlumiče jednoduše nahrazují klasický konvenční tlumič bez jakýchkoliv úprav. Energie nutná pro udržování stálé světlé výšky je generována z vlastní kinetické energie kmitání kol. Toto geniální řešení firmy Sachs je používáno samozřejmě i v prvovýrobě některých vozidel. Jedná se o ideální řešení především pro zadní nápravu osobních vozů, které velmi často jezdí s různým zatížením (plně naložené x prázdné) – například vozy kombi, firemní osobní vozy kategorie N1, SUV a podobně. A to vše za velmi zajímavé ceny!

Editováno: , autor: headerTDI
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a můžeš to nějak specifikovat nedokážu si představit cenu která by tě vyvedla z omylu;) ještě nějaké zajímavosti jsi oběvil ? já sem nebyl nikde schopnej sehnat ani nikoho kdo by to u nás prodával :( ono vůbec u nás to je se sachsem na levačku, a to si myslim že je to hodně dobrá značka

Editováno: , autor: headerTDI
Odkaz ke komentáři

Osobně si myslím, že pokud to SACHS dělá, dokážu to i sehnat (cenu nevím), nicméně pokuste se najít číslo dílu SACHS a to mi eventuelně zkusit zaslat do SZ, poslal bych cenu a dostupnost.

Zkuste hledat zde

http://www.zf.com/brands/content/de/sachs/homepage_sachs/homepage.jsp

Editováno: , autor: Jan155
Odkaz ke komentáři

• o 5 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...