kukyzzz Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 (editace) Zdar chlapi potřebuju poradit. Moje felicie když se dostane ručička palivoměru na čtvrtku tak auto prostě za jízdy i po rovné cestě při konst. otáčkách zdechne uplně vypne a chvíli trvá než jde natočit.VAG vypisuje chybu ventilu N80 u nádobky s aktivním uhlím , jinak všechno funguje jak má auto bezproblému jezdi s plnou nádrží nezdechá nwm co s tím ,dam sem graf z vagu ,možná z toho někdo něco vyčte.Jinak podle grafu je tam hodnota délky vstřiku paliva a ta se při problému dostane skoro k nule,tak samo klesnou otáčky a spolu s nima i uhel škrtící klapky.Už jsem z toho neštastný. Editováno: 31. leden 2013, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukyzzz Vloženo 11. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2013 nikdo neporadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 také mě v té souvislosti napadlo, zda plovák jak jede po té odporové dráze, tak zda někde kolem té čtvrtky není problém, že vyzkratuje třeba celé čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukyzzz Vloženo 13. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Plovák funguje s čerpadlem ma akorat tak společný konektor,ani ŘJ nekontroluje stav paliva sice ho dokáže vyčíst ale tam chyba asi nebude ale díky za odpovědi,ještě zkusím to odvětrání nadrže a pak sem dam zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukyzzz Vloženo 30. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Tak pánové odvětráním to nebude ,diag vyhazovala chybu ventilu u nádobky s akt.uhlím, udělán bypass +12V aby nebyl závislý na čerpadle ale byl samostatně spínán ŘJ. Odzkoušen přes akční členy a funkční. Tak mě napadá už jen ,že blbne buď klapka nebo že se nějak kouše relé nwm, dám na relé kontrolku a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.