Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Stala sa mi taká vec, že po montáži parkovacích senzorov neviem vyklopiť sklopný háčik na pravej strane v kufri auta. Pravdepodobne tam odkryli tapacír, keď naťahovali káble a teraz je tak zaseknutý, že ho neviem vyklopiť. Neviete, ako je ten háčik tam pripevnený - iba zvonku zasunutý do výrezu? Ako by som ho vedel uvolniť bez poškodenia?

post-78113-0-82001500-1358084171_thumb.j

Upraveno od vadi58

• 3 týdny později...
  • Autor

Keďže lepšej rady som nedostal, tak dnes pomohla hrubá sila. Zasunul som ocelový háčik ohnutý z 3 mm drôtu a po niekoľkých pokusoch sa mi podarlo tento zaseknutý plastový hák na tašky vytiahnuť :kol-47: . Trošku som dodrbal (rozumej doškrabal) plastový hák, ale ...už je vonku. Teraz ho už len nezatlačiť späť :kol-46: . Ako som zistil, niečo tlačí naň v spodnej časti púzdra... ale rozoberať to už nebudem.

• Autor

Dnes bol u nás krásny jarný deň ... a tak som sa pozrel bližšie na ten sklopný háčik v batožinovom priestore.

Celý problém bol v tom, že po montáži TZ a cúvacích senzorov mi chlapci trošku silnejšie dotiahli šrób v tele háčika.

post-78113-0-95886400-1359648153_thumb.j

Tu je ten šrób, ktorý mi robil problémy, keď som ho uvolnil bolo po probléme :kol-27:

post-78113-0-78686200-1359648154_thumb.j

Potrebuješ k tomu špeciálny bit šrobováku... :kol-29:

post-78113-0-92912900-1359648155_thumb.j

... profil T-30 ... ešte, že ho tí číňania zabalili do tohoto setu :kol-47: , čo som si kúpil pred desiatimi rokmi :kol-31:

• 6 měsíců později...

Neviete cislo toho dielu?

• 2 měsíce později...

Tak som si to objednal a je to bohuzial iba samotny hak z mechanizmom. nebol k tomu ten ramecek do ktoreho sa to vsadza. Neviete mi prosim zistit este to cislo dielu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.