Publikováno Leden 12, 201312 r Stala sa mi taká vec, že po montáži parkovacích senzorov neviem vyklopiť sklopný háčik na pravej strane v kufri auta. Pravdepodobne tam odkryli tapacír, keď naťahovali káble a teraz je tak zaseknutý, že ho neviem vyklopiť. Neviete, ako je ten háčik tam pripevnený - iba zvonku zasunutý do výrezu? Ako by som ho vedel uvolniť bez poškodenia? Upraveno Leden 13, 201312 r od vadi58
Leden 29, 201312 r Autor Keďže lepšej rady som nedostal, tak dnes pomohla hrubá sila. Zasunul som ocelový háčik ohnutý z 3 mm drôtu a po niekoľkých pokusoch sa mi podarlo tento zaseknutý plastový hák na tašky vytiahnuť . Trošku som dodrbal (rozumej doškrabal) plastový hák, ale ...už je vonku. Teraz ho už len nezatlačiť späť . Ako som zistil, niečo tlačí naň v spodnej časti púzdra... ale rozoberať to už nebudem.
Leden 31, 201312 r Autor Dnes bol u nás krásny jarný deň ... a tak som sa pozrel bližšie na ten sklopný háčik v batožinovom priestore. Celý problém bol v tom, že po montáži TZ a cúvacích senzorov mi chlapci trošku silnejšie dotiahli šrób v tele háčika. Tu je ten šrób, ktorý mi robil problémy, keď som ho uvolnil bolo po probléme Potrebuješ k tomu špeciálny bit šrobováku... ... profil T-30 ... ešte, že ho tí číňania zabalili do tohoto setu , čo som si kúpil pred desiatimi rokmi
Listopad 24, 201311 r Tak som si to objednal a je to bohuzial iba samotny hak z mechanizmom. nebol k tomu ten ramecek do ktoreho sa to vsadza. Neviete mi prosim zistit este to cislo dielu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.