Přejít na obsah

Sklopný háčik batožinového priestoru

vadi58

Doporučené příspěvky

Stala sa mi taká vec, že po montáži parkovacích senzorov neviem vyklopiť sklopný háčik na pravej strane v kufri auta. Pravdepodobne tam odkryli tapacír, keď naťahovali káble a teraz je tak zaseknutý, že ho neviem vyklopiť. Neviete, ako je ten háčik tam pripevnený - iba zvonku zasunutý do výrezu? Ako by som ho vedel uvolniť bez poškodenia?

post-78113-0-82001500-1358084171_thumb.j

Editováno: , autor: vadi58
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Keďže lepšej rady som nedostal, tak dnes pomohla hrubá sila. Zasunul som ocelový háčik ohnutý z 3 mm drôtu a po niekoľkých pokusoch sa mi podarlo tento zaseknutý plastový hák na tašky vytiahnuť :kol-47: . Trošku som dodrbal (rozumej doškrabal) plastový hák, ale ...už je vonku. Teraz ho už len nezatlačiť späť :kol-46: . Ako som zistil, niečo tlačí naň v spodnej časti púzdra... ale rozoberať to už nebudem.

Odkaz ke komentáři

Dnes bol u nás krásny jarný deň ... a tak som sa pozrel bližšie na ten sklopný háčik v batožinovom priestore.

Celý problém bol v tom, že po montáži TZ a cúvacích senzorov mi chlapci trošku silnejšie dotiahli šrób v tele háčika.

post-78113-0-95886400-1359648153_thumb.j

Tu je ten šrób, ktorý mi robil problémy, keď som ho uvolnil bolo po probléme :kol-27:

post-78113-0-78686200-1359648154_thumb.j

Potrebuješ k tomu špeciálny bit šrobováku... :kol-29:

post-78113-0-92912900-1359648155_thumb.j

... profil T-30 ... ešte, že ho tí číňania zabalili do tohoto setu :kol-47: , čo som si kúpil pred desiatimi rokmi :kol-31:

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...