MartinPV Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Ahoj mám v SupII Columbuse a Audiosystem a zjistil jsem že když mám puštěné hudební DVD hlasitěji tak že ale hraje čistě vše v pořátku do toho mě začne zvonit telefon radio se ztlumí příjmu hovor normálně mluvím a po ukončení hovoru když začne znovu hrát hudba tak se přebudí basy začnou uplně mlátit jak nestačí repro ve dveřích stači to o stupen zasílit nebo zeslabit a vše je zase o.k. to samé se mě stane i když se rádi přepne na informaci o dopravě taktéž info o dopravě normálně proběhne vše čistě vrátí se na hudbu a zase musím s kolečkem volume pohnout a zase je vše o.k. má někdo stejný problém??? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Auto mas este v zaruke. Tak to REKLAMUJ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 13. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2013 Jo to mám ale nemám to teďkom čas moc řešit potřebuju pořád auto a není to zase nic tak závažného takže to nechám až na pravidelný servis jen mě zajímalo jestli to někomu dělá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.