Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nemáte někdo zkušenost s montáží RS pedálů do OII? jak moc je to složité a koli času na to je potřeba? Díky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 nevím , ale chci se jen zeptat, co stojej, jestli už jsi je koupil . Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mel bych je mit asi za 900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mel bych je mit asi za 900,- To je krasna cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 aúúúú, i já bych je chtěl mít za 900,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 a to muzes mit jenom ty za 900 nebo kazdej kdo prijde(tim myslim, jestli jsou z kramu nebo pres nejakyho tvyho znamyho). ja je shanel jako vul a nesehnal jsem je, takze tohle bych vzal hned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Luku, stoupni si do rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 když mi je seženeš taky za 900,- , řeknu ti, jak se to montuje. P.S. : kluci nevíte to někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 No, myslim, ze 3 kusy by si tady hned udal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Hany: OK. tak fajn, uz sme tu tři, to by stálo za množstevní slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 ja bych chtěl taky...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Měl bych je mít přes jednoho dealera. V příslušenství vůbec nejsou a tak mi přislíbil, že by nějaký skusil vzít jako náhradní díl. Pokud tomu nebude nic branit vezmu jich klidně víc a dám určitě vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Spojka a brzda se dá vyměnit úplně v pohodě, jen se použije trocha síly a sundaj se standardní gumový návleky a zas trocha síly na zamáčknutí těch hliníkovejch. Před chvilkou jsem to zkoušel na kámošovým RSu. Jen mi připadá, že se bude muset vyměnit plynovej pedál, na tom žádnej návlek nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Ten plyn neni navlek viz. dole: Foto pochazi z Autorevue, najdete ji v clanku o Octavii RS. Predpokladam, ze tohle PR bude Computer Press stacit, aby mne nezaloval . H. Editováno: 18. leden 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 myslel jsem si to. Co obnáší výměná týhle částí? Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Pro mne osobne, Skoda Servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 OII uz má předpokládám elektronickej plyn...takže výměna samo domo u mě nepřichází v úvahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Hmmm, tak to je na ho... to zas dam min 500 za montaž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesioP Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Jen pro upresneni rozhodne to neni pres dealera za 900 . To si to nekdo plete zjevne s OCT I . Ale to jen mimochodem. Jinak se mi vubec nelibi, ze nekdo bez svoleni pouziva obrazky z meho netu. To je druha vec. Myslel jsem, ze zijem v normalni spolecnosti kulturnich lidi. Ales www.auto.asp2.cz PS: Jinak jsou ted v akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 (editace) Alesio: asi by si mel zakazat googlu prohledavat tve stranky PS: Myslim, ze ty nejsi ten pravy na kazani o moralce, viz. tema o instalaci tempomatu Honzy72 Fotku tam dam jinou. Editováno: 18. leden 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Jeste jedna vec, omlouvam se Alesio. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 a jeje, to je hruza, žes použil požil fotku, kterou si Aleš jistě nafotil sám, svým vlastním fotoaparátem a odnikud ji nepřevzal...Hany, to přece kulturní lidi nedělaj! co se týče montáže, to bych radši těch 500 za montáž dal, než abych něco zničil... Amadeus: jak to tedy s těma pedálama je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 a jeje, to je hruza, žes použil požil fotku, kterou si Aleš jistě nafotil sám, svým vlastním fotoaparátem a odnikud ji nepřevzal...Hany, to přece kulturní lidi nedělaj!co se týče montáže, to bych radši těch 500 za montáž dal, než abych něco zničil... Amadeus: jak to tedy s těma pedálama je? Ano mami, dneska jdu spat bez vecere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 To Alesio: Tady zjevně někdo neví co mluví. Toho dealera znam osobne dost dlouho a neni uplne blbej, kdyz ví že mám A5 (pro neznalce označení nový Octavky) A když píšu, že by mohli bejt za 900, tak to tak i myslím!!! To že ty si je na svejch stránkách prodáváš víc jak za dva litry, to je tvůj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Zatím mám slíbený jen ty jedny, ale jak už jsem psal, pokud to pujde, určite na vas nezapomenu. Počítám, že příští týden budu vědět na čem jsme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.