Přejít na obsah

RS sportove pedale do OII

Amadeus

Doporučené příspěvky

je to uplne jednoduche, ak si dobre pamatam tak najskor odsrobujes dve umele skrutky z toho krytu za pedalom, potom je vzadu myslim jeden torx neviem uz akej velkosti ten odsrobujes a vypacis zubky vpredu na pedali a potom vycvaknes konektor, na novom pedali si pozri ako su tam tie umele zubky a podla toho ich vypac na starom aby si ich nejak nepolamal, zlozis opacnym sposobom...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj chtěl bych se vás zeptat zdali máte někdo zkušenost z plynovým rs pedálem který není cely ale jen nasazovací (či jak to přesně nazvat) ta chromová část a případně jak to drží a nebo jestli by jste do toho nešli a radši si připlatili a koupili ten pedál celý a pak ho namontovali. Díky za názory.

Odkaz ke komentáři

A byl problém jen stím samotným nášlapem? Výměna a tak?

Nie nie je to problem. Naslap je len zozadu zacvaknuty v klbe a naspodku je zasunuty v takej kolajnicke. Cize len vycvaknut z klbu a vytiahnut do strany z kolajnice. Montaz je oopacne.

Ale neviem ci ten naslap je mozne kupit osobitne :kol-32: ...potom uz jedine cely pedal, pripadne cely set, ako pise Koty.

Odkaz ke komentáři

Koty jojo na ty stránky už jsem taky koukal,ale snažím se ještě koukat po inzerátech kde by se to třeba dalo sehnat levněji.

Kyselinka díky za reakci. Právě že už jsem viděl inzerát kde nabízeli jak samotnou krytku k nasazení na pedál( to bych nečekal že to existuje a ani bych tuto variantu nechtěl) a taky jen samotný nášlap bez toho zbylého těla+pedály a vše bylo za menší peníze než je v příspěvku výš( a to je nejlevnější nabídka která na netu je.

Odkaz ke komentáři

Nemyslím to zle, ale pokud mám auto za cca. 200.000.- nebudu hledat levnější pedály, jsou prostě věci na kterých se nevyplatí šetřit. Kolik jsi strávil času hledáním levnějších pedálů? Není lepší ho vyměnit za něco zábavnějšího?

Odkaz ke komentáři

Jojo tento inzerát jsem taky našel a proto se i ptal na váš názor. Takže by jste do toho šli? A myslíte si že je to nášlap či jen návlek? Dokonce si myslím že to je ten inzerát kde se daly koupit jen samotné pedály bez opěrky za levnější cenu. Už je ta možnost odstraněna.

Odkaz ke komentáři

• o 5 týdny později...

Ahoj chlapi mám dotaz? U toho plynového pedálu jsou ze spodu na přední straně takové 2 zobáčky či jak to nazvat, byl by velký problém když budou ulomené? Jako jestli to kvuli tomu třeba nebude držet či stím muže být jiný problém? Nebo to třeba vubec nebude vadit? Díky za názory.

Odkaz ke komentáři

Jojo myslím přesně ty. Koupil jsem je přes inzerát. Že jsou málou používané a skoro neopotřebené. Ale když jsem to rozbalil tak jsem zjistil že jsem oba skoro ulomené. Obávám se že nepujdou přilepit. A řešit reklamaci se mi moc nechce :-( takže bez toho to držet nebude? :-(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...