Sheffield Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 A nějaký návod či rada jak na to? Jestli můžu poprosit. Jak to přidělat se vším všudy. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivanrs Vloženo 1. Březen 2014 Sdílet Vloženo 1. Březen 2014 je to uplne jednoduche, ak si dobre pamatam tak najskor odsrobujes dve umele skrutky z toho krytu za pedalom, potom je vzadu myslim jeden torx neviem uz akej velkosti ten odsrobujes a vypacis zubky vpredu na pedali a potom vycvaknes konektor, na novom pedali si pozri ako su tam tie umele zubky a podla toho ich vypac na starom aby si ich nejak nepolamal, zlozis opacnym sposobom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myš Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 (editace) Edit: problém vyřešen Editováno: 11. Červen 2014, autor: Myš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Ahoj chtěl bych se vás zeptat zdali máte někdo zkušenost z plynovým rs pedálem který není cely ale jen nasazovací (či jak to přesně nazvat) ta chromová část a případně jak to drží a nebo jestli by jste do toho nešli a radši si připlatili a koupili ten pedál celý a pak ho namontovali. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) Pokial je to cely naslap (pedalu), tak v pohode, ale pokial je to len ten plech, ktory sa nacvakauje na naslap, tak by som do toho asi nesiel. Osobne som menil len naslap a samotne telo pedalu som nechaval svoje. Editováno: 8. Srpen 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 A byl problém jen stím samotným nášlapem? Výměna a tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Kup si celou sadu, je to jednodušší a myslím že i bezpečnější. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/interierove-doplnky/skoda-superb-08-sportovni-pedaly-typ-rs-orig-3-ks-id:5520.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 A byl problém jen stím samotným nášlapem? Výměna a tak? Nie nie je to problem. Naslap je len zozadu zacvaknuty v klbe a naspodku je zasunuty v takej kolajnicke. Cize len vycvaknut z klbu a vytiahnut do strany z kolajnice. Montaz je oopacne. Ale neviem ci ten naslap je mozne kupit osobitne ...potom uz jedine cely pedal, pripadne cely set, ako pise Koty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Koty jojo na ty stránky už jsem taky koukal,ale snažím se ještě koukat po inzerátech kde by se to třeba dalo sehnat levněji. Kyselinka díky za reakci. Právě že už jsem viděl inzerát kde nabízeli jak samotnou krytku k nasazení na pedál( to bych nečekal že to existuje a ani bych tuto variantu nechtěl) a taky jen samotný nášlap bez toho zbylého těla+pedály a vše bylo za menší peníze než je v příspěvku výš( a to je nejlevnější nabídka která na netu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Nemyslím to zle, ale pokud mám auto za cca. 200.000.- nebudu hledat levnější pedály, jsou prostě věci na kterých se nevyplatí šetřit. Kolik jsi strávil času hledáním levnějších pedálů? Není lepší ho vyměnit za něco zábavnějšího? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Koty však v pohodě a díky i za tvůj názor. Na jednu stranu máš možná i pravdu že se na některých věcech nevyplatí šetřit. Tak nějaký ten pátek hledám ale to nevadí s ohledem na ten čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 No keby som nasiel ponuku na samotny naslap, za polovicnu cenu pedalu (v dobrom stave), tak nevaham a beriem ho hned. Normalne sa to da rozobrat, ako aj cela octavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) No jelikož je toto i s opěrkou za dobré peníze, koupil bych to hned. Bez té opěrky to je poloviční. http://auto.bazos.cz/inzerat/37846295/Sportovni-pedaly-Skoda-Octavia-RS-II.php Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Koty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Dobra cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Jojo tento inzerát jsem taky našel a proto se i ptal na váš názor. Takže by jste do toho šli? A myslíte si že je to nášlap či jen návlek? Dokonce si myslím že to je ten inzerát kde se daly koupit jen samotné pedály bez opěrky za levnější cenu. Už je ta možnost odstraněna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Skus tam napisat, lebo na fotke to moc nie je vidiet ci je to len ten plech, alebo cely naslap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Ještě prosím o jeden názor. Dává se ta opěrka standartně do RS? Ja se díval na 4 rsa + na 1 recenzi a ani v jednom ta opěrka nebyla. Jen pedály! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Nie nedava sa standartne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Tak v inzerátu o pár příspěvků výš se bohužel jedná o nasazovací způsob a nikoli o celý nášlap. Tak do toho se mi nechce jít. Přeci jenom bych bral buď celé tělo a nebo nášlap. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Ahoj chlapi mám dotaz? U toho plynového pedálu jsou ze spodu na přední straně takové 2 zobáčky či jak to nazvat, byl by velký problém když budou ulomené? Jako jestli to kvuli tomu třeba nebude držet či stím muže být jiný problém? Nebo to třeba vubec nebude vadit? Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Ake zobaciky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Jsou tam takové zobáčky co maj asi někam zapadnout? Jsou hned vepředu dole pod pedálem ze spodu. Jde mi o to jestli třeba hrozí že to kvuli tomu nebude držet a pedál by se mohl nějak hýbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) Myslis toto? Ked si ich ulomil, tak to nie je moc vyhra Editováno: 12. Září 2014, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 13. Září 2014 Sdílet Vloženo 13. Září 2014 Jojo myslím přesně ty. Koupil jsem je přes inzerát. Že jsou málou používané a skoro neopotřebené. Ale když jsem to rozbalil tak jsem zjistil že jsem oba skoro ulomené. Obávám se že nepujdou přilepit. A řešit reklamaci se mi moc nechce :-( takže bez toho to držet nebude? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.