Noholam Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Nazdar lidi mám 1,8TSI r.v 2008 a zdá se že mám hrozně nízko zadek občas někde chytnu tažným zařizením i když v kufru nic nemám. Nevim zda se mi to jen zdá že je nízkej a nebo je to takto original. Mohl by mi někdo u auta s tímto motorem a kolama R15 zmeřit vejšku k hraně blatníku v nejvišším místě u přední i zadní nápravy?? Jde mi o to zda je to takto v zadu nízke nebo mam utahana péra. Kamarád má 1,9Tdi a má oproti předku zadek o 2,5cm vejš a ja mám oproti předku zadek o 4mm níže a to si myslím že je špatně. Předem mockrát děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peeetrs Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 mám to samé na 2.0 tdi, jsem cca o 10 cm níž jako jiné OII, dal jsem nové pružiny a nic, mám to dovezené z německa, nevím proč to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 mám to samé na 2.0 tdi, jsem cca o 10 cm níž jako jiné OII, dal jsem nové pružiny a nic, mám to dovezené z německa, nevím proč to je. Nu tak to nevim snad nam tu nekdo poradi co a jak ale zajimalo by mne ty rozmery na jine TSI mohl by to teda nekdo zmeřit mockrat děkuji. a co ty kolik mas realnou vejsku v zadu ted dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 pokud vím tak tak paket pro spatne cesty zvedal auto o 5cm takze to mate nejspis bez nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noholam Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 pokud vím tak tak paket pro spatne cesty zvedal auto o 5cm takze to mate nejspis bez nej to mame urcite ale kamarad ho take nema a je vejs. A hlavne na zadek vejs nez predek a ja mam zadek nize nez predek kdyz by mel paket a ja ne tak bych byl niz ale vepredu i vzadu a ja mam predek stejnej jako on a zadek ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.