R.I.D.E.R Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Ahoj kluci, predem se omlouvam pokud zakladam nove vlakno a nekde uz to tu je, ale nic podobneho jsem nenasel. Mam O II r.v. 08 s hlinikacema 17´´ Pallas. Mam nepatrne skrabnute jedno kolo a chtel bych si ho opravit, ale potreboval bych zjistit jaky je to kod barvy. Znamy mi rikal, ze by to mela byt barva podle znaceni VW Brilliant silber kod L8Z8, ale podle zadneho prevodniku jsem se nedostal na kod styl narp. 9120 atd. Neumel byste mi nekdo poradit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cobra.Octavia Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 Tohle by mě taky zajímalo. Našel jsem jenom kódy barev lakových tužek viz příloha, nebo na: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/lakova-tuzka-hfb380xxx Ale která stříbrná to na 100% je, aby seděla k barvě disků? Lak_tuzky_pdf.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.