Přejít na obsah

Jarní sraz "SEDMIHORKY", květen/červen 2013


ace ventura

  

26 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

To víš Milane, že přijedu! Ale jak správně píšeš, člověk nikdy neví co vše se může stát. Pravdou je, že se srazem počítám na 99,9%! Faktem je, že jsem zatím zaplať PB nevynechal žádný "jarní"! Holt ty podzimní mne nějak míjejí. Ale letos to určitě napravím! :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak po delší době to tady musím oživit. :clap:

Dnes mi volal Jára - Ace Ventura, že tel. mluvil s paní ze Sedmihorek a že má potvrzené chatky. Přesně si to nepamatuji - on to sem určitě dá sám osobně podrobně rozepsané! Ono se to nezdá, ale za chvilku přezujeme (nebo už máte?), vyšleháme baby, pojíme hromadu vajíček, připravíme bezény na sezonu a je tady jarní sraz Supí bandy! :smich: Už se těšíte bando???? Určitě ano. :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jupííí blíži se to čím dál více :)

 

Ace: myslíš, že by se mohla hodit pro některé z nás už rezervace od čtvrtka? S Vickym a Airmanem dojedeme už ve čtvrtek :) My si teda konkrétně bereme stan, takže pro nás rezervace asi nemusí být ne? Ale vy si kluci napište, jakou chatku chcete ;)

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlásím se už na čtvrtek pokud pojede Vick a Baju s Kubi taky :-) Jinak já mužu ze čtvrtka na pátek klidně přespat v autě ať to neni komplikované s ubytováním :-) A jakto ze nejsou dvojlužkove???

 

MrChodny jinak když by se rozhodl přerostlej delfín taky jet tak už jsme tři :-) Když nepojede zatím dva :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kucííí a děvčata, snažím se, ale nějak na tom severu to není nic moc! No snad se podaří - to by v tom byl čert. Rozhodně v okolí Sedmihorek, resp. Turnova to není tak jednoznačné jako to bylo na Vranově - U Bazalů!

Jinak zatím se mi jako trochu přijatelná jeví restaurace "Vidlák"- Pod Troskami. Pokud jste ji někdo navštívil, či slyšel na ně reference - podělte se o ně - díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak trochu jsem koukala na netu a podle těch, co jsem našla, že mají www, tak ta je jedna z nej no... Většinou tam jsou potom nic moc a nebo naopak velký luxus hotelový a tam snad by nikdo z nás nechtěl jít jen tak na oběd a hlavně se dobře najíst  :kol-44:

Jinak jsem napsala pár známým, tak snad se někdo ozve, že to tam zná  kol117

 

Ano nejlépe bychom se nadlábli u Žraloka, to víme všichni  :kol-28: Ale když on nepojede s námi, tak my taky k němu nechceme  :kol-31:

 

Bája

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...