mysak9 Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda někdo neví, nebo nemá zkušenost s DO Jablotronem CA 320 Akcent. Poslední dobou mi blb obvladač - jednou šel jednou ne. Tak jsem koupil druhej, jelikož jsem si myslel, že ovladač odchází, ale druhej ovladač sem spároval a najednou to dělá aj ten druhej. Anténu co mám (ten drátek) jsem obmotal kolem páčky blinkrů a když dám ovladač k oknu tak to jakš takš jde, ale ne na poprvé. Nemá někdo s tímhle zkušenost? Co by mohlo být špatně? Zda třeba vyměnit ten drátek za nějakou anténku? Přijmu všechny rady moc děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Zkus drátek/anténu nemotat, ale spíš natáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.