Jurajus Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Ahoj. Mám 1,9 TDi 81 Kw r.v. 1999. Jel jsem, najednou mi padli otáčky na nulu, na PC spotřeba 54l a motor přesta jet. Zastavil jsem, chtěl znova nastartovat, ale vůbec se mi nerosvítilo žhavení. Motor ale normálně točil, nenaskočil. Asi po dvou minutách jsem to zkusil znova, žhavení se rosvítilo a motor naskočil na první škytnutí. Výkon úplně normální, jako by se nic nestalo. Ujel jsem asi 20 Km a to samé. Kde mám začít kromě Vagu, tenmusím pořešit až v úterý a potřebuju jezdit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Únor 2013 Sdílet Vloženo 2. Únor 2013 Relé 109 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 4. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Tak na VAGu žádná závada. To je teda divný. Projistotu jsem to relé vyměnil, ale že to nic nenapsalo, to je mi divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Jo to tak je žádná závada protoře ř.j. motoru nedostane napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurajus Vloženo 6. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Tak doufám že to tak bude a problém se výměnou relé opravdu vyřešil. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.