celeston Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Zdravím.Mám možnost koupit navigaci amundsen. Ale neni k tomu PIN (moc se v tom nevyznám) Lze si ho nekde pak načíst aby mi v pohode navigace fungovala? A na kolik by mě vysla instalace ? sám to nedám. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Pokud má rádio původní majitel z auta, tak ti pin zjistí ve Škodovce a prodá ti ho s pinem. U instalace jde o to , jestli navi už máš nebo ne. Pokud ne, je tu téma, co to obsahuje. Ale ve zkratce potřebuješ GPS přímač-anténu, kabeláž a u OI si to tuším bere signál i z kol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
celeston Vloženo 3. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 Mám Octavii II. No nevim pry k tomu PIN nema prodava to jeden capek tady na skdoahome. Tak nevim zda-li kupovat no. Ne navigaci nemam mám ted kalsicke radi Steam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2013 Sdílet Vloženo 3. Únor 2013 pozor na gateway aby nevybíjelo baterku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 Jak sem psal, pokud to má ze svýho auta, neměl by pro něj bejt problém vzít techničák a vin auta a zajít s ním do Škodovky zjistit pin. Dělaj to zadara nebo max do 100 kč a ty budeš mít aspoň malou jistotu, že není kradený. Z některejch šel pin vičíst, ale jestli de i z tohodle, to by ti řekl VAŠA, Cosby, Milhausek, Rolbař nebo Ferda 25 Jinak tady bylo na todle téma v sekci eletrika. Mrkni ještě sem, třeba ti to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.