Publikováno Únor 3, 201312 r Zdravím.Mám možnost koupit navigaci amundsen. Ale neni k tomu PIN (moc se v tom nevyznám) Lze si ho nekde pak načíst aby mi v pohode navigace fungovala? A na kolik by mě vysla instalace ? sám to nedám. Díky za rady.
Únor 3, 201312 r Pokud má rádio původní majitel z auta, tak ti pin zjistí ve Škodovce a prodá ti ho s pinem. U instalace jde o to , jestli navi už máš nebo ne. Pokud ne, je tu téma, co to obsahuje. Ale ve zkratce potřebuješ GPS přímač-anténu, kabeláž a u OI si to tuším bere signál i z kol.
Únor 3, 201312 r Autor Mám Octavii II. No nevim pry k tomu PIN nema prodava to jeden capek tady na skdoahome. Tak nevim zda-li kupovat no. Ne navigaci nemam mám ted kalsicke radi Steam.
Únor 4, 201312 r Jak sem psal, pokud to má ze svýho auta, neměl by pro něj bejt problém vzít techničák a vin auta a zajít s ním do Škodovky zjistit pin. Dělaj to zadara nebo max do 100 kč a ty budeš mít aspoň malou jistotu, že není kradený. Z některejch šel pin vičíst, ale jestli de i z tohodle, to by ti řekl VAŠA, Cosby, Milhausek, Rolbař nebo Ferda 25 Jinak tady bylo na todle téma v sekci eletrika. Mrkni ještě sem, třeba ti to pomůže
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.