Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Mi se s ní řadí taky lépe, je šikovná :)

Deni dik.

No musím rict ze se mi s ni jezdi dobre je trochu mensi v ruce a v interieru se na ni dobre kouka :) Jen doufam ze si toho moje nevsimne a dcera pokud si toho vsimne tak to hned moji nevykeca :D

Tajnůstkář  :kol-28:

• Autor

Ale kaj :D jen bych zase poslouchal ze sem tam radicku mel a proc zase novou.

Si to dokážu představit :D

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak v utery jde auto opet do servisu po dva dny me tad trapil alarm samovolne se spouštěl. No a podle diody a frekvence blikani mi to značilo že mam otevrenou kapotu. No a dnes mi to odpojili a v utery se na to mrknou co to je. Mam radost.

Tak to je nepříjemné  :kol-32:

• Autor

No ale konecne po dvou nocich se zase vyspim bo ty minule jsem porad chodil k onu a dalkacem vypinal. Vzdy mi to delalo jak byla tma. Ale rikal ze muze byt i prelomeny dratek nekde vedverich a pak to vyhodnoti ze to je kapota. No uvidim co bude bo zaruku mam na auto jeste mam ale nevim jak na alarm ktery mam od skodovky dodelavan.

No ale i ten alarm co ti dodělávali je snad v záruce ne? :) Na to by se měla vztahovat záruka 2 roky taky nebo ne?

• Autor

No ten alarm jsem dodelaval hned po koupi auta a auto uz ma dva a pul roku. No uvidise co to bude bo to bere impulsy z stavajicich spinacu a kabelu v dverich, tak se uvidi.

Alarmy dělají vždy jen problémy ve všech autech. Nechtěl bych to ani zadarmo :)

Pod to se můžu podepsat. Na motorce jsem měl top zařízení a pokud jsem špatně odblokoval, tak se nejelo atd. Bloklo to veškeré jednotky a hotovo. Ideální zařízení na zahraniční dovolenou [emoji6]

• Autor

Tak dnes jsem mel jet do servisu a zrusil jsem to jelikoz jsem nejspise zjistil zdroj problemu a bylo to asi toto.

V patek to opet rvalo na cele kolo tak jsem letel do auta i po nastartovani se alarm nechtel utisit no a po vytazeni nabijecky najednou ticho. No a od te doby je klid :)

No a vcera se mi podarila takova fotka ta cerna strecha na tom bilem aute proste nema chybu akorat moje zena rikala ze to auto vypada moc vysoko coz mi se nejak nezdalo :)

post-51417-0-33674500-1438666303_thumb.j

post-51417-0-36046700-1438666304_thumb.j

• 3 týdny později...

Černá střecha a MC lampy by tam bodly ;)

Michale dneska jel na proti mě bílý Room a měl nejen černé ty mlhy tak jak ty ale i klasické světla a ještě k tomu měl fólie na oknech :)

A vypadalo to v té kombinaci dobře  :kol-47::) 

• Autor

Bullets ja vim , ale bohuzel zatim nemuzu.

Ondro tak ty svetla chci taky ale zatim plati to co jsem psal. A folie uz bych nechtel ten sunset mi uplne staci :)

Já jen co dnes viděl :D 

Michale já tě chápu ;) máme to doma stejně. Taky bych chtěl na auto jedny světla ale zatím je to jen pohádka budoucnosti :(

• Autor

No ono by to i slo udelat a koupit, ale jedina podminka je abych prestal kourit coz je pro me hodne tezke.

• 3 týdny později...

Ahoj,kolik jsi dával za alarm..:-) a pasovalo rádio s navi bez problémů??Díky

• Autor

Ahoj sem ti to ofotil a radio pasovalo bez problemu stacilo pak jen dotahnout mikrofon a antenu GPS :)

post-51417-0-12286200-1442168741_thumb.j

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak a uz jsme na zimnich kolech :)

post-51417-0-99810700-1445780066_thumb.j

Aký čistý :)

• Autor

No byl jsem na malinkem vyletu a cestou zpet jsem jel nahodou kolem mycky tak jsem to splachl ten prach. Ale ono tu nejak u nas moc neprsi tak to nebylo tak spinave tu je fotka pred umytim :) a naposledy umyto jinak pred 14 dny.

post-51417-0-38383000-1445781985_thumb.j

Pěkně pěkně  :kol-47:  :) čisté jako vždy :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.