Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

No reknu to tak pristi sraz je v Havru v pivovaru Venuse a bez aut a spat se bude no treba u nas bo 4+1 zvladne hodne lidi.

Tak ja mam moznost u dedecku , priste pijem :D

• Autor

Beru te za slovo :D

Co to vidím.. Příště v pivovaru? Příště pijeme? Kuurňa to zní dobře  :kol-47:

Beru vás za slovo  :kol-28:

Skvele :) se tam musim zastavit na neco k zobnuti a loknuti :)

• Autor

Takze az budes mit cestu na lok dej vedet bych se taky zastavil na lok.

Pisu si ;)

Aspire jedna vec ma napadla nechceš si dať predĺžiť záruku ešte o 3roky? mne to bolo ponúknuté že stačí ak prídeš cca 2 mesiace pred koncom záruky do predajne a popýtaš sa na to,je to firma CarGarant ešte o tom neviem veľa že čo a ako lebo ja mám ešte čas :) stojí to Cca 150€ na rooma :) tak porozmýšľaj :)

• Autor

No jeste ji mam dva pul roku tak nad nicim takovym neuvazuji :)

Upraveno od ASPIRE

Ahaaa ty mas 4 tak sorry :)

• Autor

Se nemusis omlouvat ja to asi nikde nepsal tak to nemuzes vedet. :) Mam 4 roky nebo 60 000 km.

• Autor

Malej dotaz nevim kde bych to dal tak se zeptam zde. Kde davate kabel z nabijecky mobilu ? Mam ho v levem rohu a kdyz neni zapojen v drzaku tak mi ten kabel tam vadi a klepe do palubky. Drzak tam nechci vozit stale jelikoz corkari si pak budou myslet ha drzak tu ma a urcite navigaci ma v aute schovanou :) Mate prosim nejake tipy co s tim kablem ?

post-51417-0-05733400-1407941532_thumb.j

Mám ji taktéž takhle vyvedenou od pojistkovky a dále kablík volně položený podel skla v tom žlábku ofuku čelního skla, nemá to kam zapadnout. Pokud nemáš cit a psty aby sis to vyndal v případě potřeby, tak si dej do kastlíku malej háček z drátku.

• Autor

No kdyz jsem to tam dal tak to klepalo za jizdy. Jsem to prvne zapichoval do ofuku , ale to neni ono a za tim drzakem zase mam strach ze ho brzo zlomim.

• Autor

Tak jsem si zakoupil Led do dennich svetel tyto http://www.ebay.com/itm/141203921562 a udelal jsem projizdku vydrzeli mi svitit jen 30 km. Koupil jsem je jen na test zda je dobre mit v predu 1 led a nebo vice a ted vim ze nejspise vice led na čele. Jelikoz uz mi na jedne zarovce nesviti ta predni dioda :( a uz to nema takovy vykon.

post-51417-0-39211200-1408200079_thumb.j

post-51417-0-03121000-1408200102_thumb.j

post-51417-0-87730900-1408200216_thumb.g

Upraveno od ASPIRE

LED do denneho skor pozri v F2 Galviho temu. Niekde to tam mal, aj ked cenovo boli drahsie

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

• Autor

No prave Galvi me do toho nahlodal a jelikoz to ma i LiborTDI tak jsem to chtel otestovat nejdrive takhle. Ale oni prave maji oba dva taky v predu jen jednu diodu a ja jsem mel obavu co bude potom az ta jedna dioda co je v predu prestane svitit tak jsem prave zakoupil tyto.

To m řekni, že to nevydržely..

• Autor

Ta dioda co je pod tou lupou nesviti mam ji doma a nic nenasvedcuje ze by se nejak spalila. Jen nesviti. Na to jakou tam je udavana zivotnost me to prekvapilo.

Zkusil bych to reklamovat :)

• Autor

No jo ja ale nevim jak :D sepisovat nejaky literat neumim tak mam smulu. Radeji koupim kde je vice tech LED v predu, bo ono jak se vypali ta predni uz to neni ono a ta zarovka uz pak ztraci smysl.

Tak kup přesně ty jak mám já a Galvi :)

A neboj se toho, translátor na google ti poradí, jednoduchý věty, a pošli mu to :D

• Autor

No do tech se mi prave nechce jit jelikoz maji tu jednu diodu taky a jak odejde do vecnych lovist zarovka za 230,- je pak na nic. Proto jsem zatim koupil tyto na test a pak ze bych koupil prave tyto.

Upraveno od ASPIRE

To je pravda no, je to buď a nebo, ani nevím jak dlouho je už používám, ale Galvi je má dost dlouho :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.