Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

• Autor

No reknu to tak pristi sraz je v Havru v pivovaru Venuse a bez aut a spat se bude no treba u nas bo 4+1 zvladne hodne lidi.

Tak ja mam moznost u dedecku , priste pijem :D

• Autor

Beru te za slovo :D

Co to vidím.. Příště v pivovaru? Příště pijeme? Kuurňa to zní dobře  :kol-47:

Beru vás za slovo  :kol-28:

Skvele :) se tam musim zastavit na neco k zobnuti a loknuti :)

• Autor

Takze az budes mit cestu na lok dej vedet bych se taky zastavil na lok.

Pisu si ;)

Aspire jedna vec ma napadla nechceš si dať predĺžiť záruku ešte o 3roky? mne to bolo ponúknuté že stačí ak prídeš cca 2 mesiace pred koncom záruky do predajne a popýtaš sa na to,je to firma CarGarant ešte o tom neviem veľa že čo a ako lebo ja mám ešte čas :) stojí to Cca 150€ na rooma :) tak porozmýšľaj :)

• Autor

No jeste ji mam dva pul roku tak nad nicim takovym neuvazuji :)

Upraveno od ASPIRE

Ahaaa ty mas 4 tak sorry :)

• Autor

Se nemusis omlouvat ja to asi nikde nepsal tak to nemuzes vedet. :) Mam 4 roky nebo 60 000 km.

• Autor

Malej dotaz nevim kde bych to dal tak se zeptam zde. Kde davate kabel z nabijecky mobilu ? Mam ho v levem rohu a kdyz neni zapojen v drzaku tak mi ten kabel tam vadi a klepe do palubky. Drzak tam nechci vozit stale jelikoz corkari si pak budou myslet ha drzak tu ma a urcite navigaci ma v aute schovanou :) Mate prosim nejake tipy co s tim kablem ?

post-51417-0-05733400-1407941532_thumb.j

Mám ji taktéž takhle vyvedenou od pojistkovky a dále kablík volně položený podel skla v tom žlábku ofuku čelního skla, nemá to kam zapadnout. Pokud nemáš cit a psty aby sis to vyndal v případě potřeby, tak si dej do kastlíku malej háček z drátku.

• Autor

No kdyz jsem to tam dal tak to klepalo za jizdy. Jsem to prvne zapichoval do ofuku , ale to neni ono a za tim drzakem zase mam strach ze ho brzo zlomim.

• Autor

Tak jsem si zakoupil Led do dennich svetel tyto http://www.ebay.com/itm/141203921562 a udelal jsem projizdku vydrzeli mi svitit jen 30 km. Koupil jsem je jen na test zda je dobre mit v predu 1 led a nebo vice a ted vim ze nejspise vice led na čele. Jelikoz uz mi na jedne zarovce nesviti ta predni dioda :( a uz to nema takovy vykon.

post-51417-0-39211200-1408200079_thumb.j

post-51417-0-03121000-1408200102_thumb.j

post-51417-0-87730900-1408200216_thumb.g

Upraveno od ASPIRE

LED do denneho skor pozri v F2 Galviho temu. Niekde to tam mal, aj ked cenovo boli drahsie

--

Z mobilu

Upraveno od wirer

• Autor

No prave Galvi me do toho nahlodal a jelikoz to ma i LiborTDI tak jsem to chtel otestovat nejdrive takhle. Ale oni prave maji oba dva taky v predu jen jednu diodu a ja jsem mel obavu co bude potom az ta jedna dioda co je v predu prestane svitit tak jsem prave zakoupil tyto.

To m řekni, že to nevydržely..

• Autor

Ta dioda co je pod tou lupou nesviti mam ji doma a nic nenasvedcuje ze by se nejak spalila. Jen nesviti. Na to jakou tam je udavana zivotnost me to prekvapilo.

Zkusil bych to reklamovat :)

• Autor

No jo ja ale nevim jak :D sepisovat nejaky literat neumim tak mam smulu. Radeji koupim kde je vice tech LED v predu, bo ono jak se vypali ta predni uz to neni ono a ta zarovka uz pak ztraci smysl.

Tak kup přesně ty jak mám já a Galvi :)

A neboj se toho, translátor na google ti poradí, jednoduchý věty, a pošli mu to :D

• Autor

No do tech se mi prave nechce jit jelikoz maji tu jednu diodu taky a jak odejde do vecnych lovist zarovka za 230,- je pak na nic. Proto jsem zatim koupil tyto na test a pak ze bych koupil prave tyto.

Upraveno od ASPIRE

To je pravda no, je to buď a nebo, ani nevím jak dlouho je už používám, ale Galvi je má dost dlouho :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.