Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Aspire jedna vec ma napadla nechceš si dať predĺžiť záruku ešte o 3roky? mne to bolo ponúknuté že stačí ak prídeš cca 2 mesiace pred koncom záruky do predajne a popýtaš sa na to,je to firma CarGarant ešte o tom neviem veľa že čo a ako lebo ja mám ešte čas :) stojí to Cca 150€ na rooma :) tak porozmýšľaj :)

Vloženo

Malej dotaz nevim kde bych to dal tak se zeptam zde. Kde davate kabel z nabijecky mobilu ? Mam ho v levem rohu a kdyz neni zapojen v drzaku tak mi ten kabel tam vadi a klepe do palubky. Drzak tam nechci vozit stale jelikoz corkari si pak budou myslet ha drzak tu ma a urcite navigaci ma v aute schovanou :) Mate prosim nejake tipy co s tim kablem ?

post-51417-0-05733400-1407941532_thumb.j

Vloženo

Mám ji taktéž takhle vyvedenou od pojistkovky a dále kablík volně položený podel skla v tom žlábku ofuku čelního skla, nemá to kam zapadnout. Pokud nemáš cit a psty aby sis to vyndal v případě potřeby, tak si dej do kastlíku malej háček z drátku.

Vloženo (editace)

Tak jsem si zakoupil Led do dennich svetel tyto http://www.ebay.com/itm/141203921562 a udelal jsem projizdku vydrzeli mi svitit jen 30 km. Koupil jsem je jen na test zda je dobre mit v predu 1 led a nebo vice a ted vim ze nejspise vice led na čele. Jelikoz uz mi na jedne zarovce nesviti ta predni dioda :( a uz to nema takovy vykon.

post-51417-0-39211200-1408200079_thumb.j

post-51417-0-03121000-1408200102_thumb.j

post-51417-0-87730900-1408200216_thumb.g

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

No prave Galvi me do toho nahlodal a jelikoz to ma i LiborTDI tak jsem to chtel otestovat nejdrive takhle. Ale oni prave maji oba dva taky v predu jen jednu diodu a ja jsem mel obavu co bude potom az ta jedna dioda co je v predu prestane svitit tak jsem prave zakoupil tyto.

Vloženo

Ta dioda co je pod tou lupou nesviti mam ji doma a nic nenasvedcuje ze by se nejak spalila. Jen nesviti. Na to jakou tam je udavana zivotnost me to prekvapilo.

Vloženo

No jo ja ale nevim jak :D sepisovat nejaky literat neumim tak mam smulu. Radeji koupim kde je vice tech LED v predu, bo ono jak se vypali ta predni uz to neni ono a ta zarovka uz pak ztraci smysl.

Vloženo (editace)

No do tech se mi prave nechce jit jelikoz maji tu jednu diodu taky a jak odejde do vecnych lovist zarovka za 230,- je pak na nic. Proto jsem zatim koupil tyto na test a pak ze bych koupil prave tyto.

Editováno: , autor: ASPIRE

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...