Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

tie čo sem kedysi dával link Galvi už nemajú, tiež som po nich pokukoval. našiel som iba niečo takéto. len neviem, ako to bude tiež so životnosťou :( a sú asi o 0,50 -1,00 $ lacnejšie  :D

Editováno: , autor: wirer
Vloženo

Vim, ze je to pro zpatecku :-) ovsem 10-20W ledku, ktera by se uchladila a byla mensich rozmeru aby se vesla asi nesezenes. Neverim ze to neco vydzi.

Osobne bych tam tyhle cinske ledky nedaval, v dome je mam sice vsude, ale do auta mi to nesmi, automotive testy by neproslo nic

Vloženo

Jestli mohu radit, nekupuj je, přehřívají se, po delší době ti přestanou svítit čelní část ledky a je to pak na vyhození... 

Vloženo

A sakra clovek se vrati z pivovaru a co se tu nedoctu :D Chlapi dik za postrehy a taky tak koukam ze zustanu u obycejnych zarovek coz jsem puvodne chtel, ale kdyz me ty ledky tak lakaji :kol-18:

Vloženo

Já kupoval ty stejné pro kamaráda a po měsíci mu to skoro nesvítilo, tak jsem ji rozebral a byly spálené diody na čelní straně.. Takže jsem usoudil, že jich tam je moc a blízko a přehřály se... Možná to už nějak čínani upravili, ale osobně bych jim nevěřil  :kol-32:

Vloženo

Ty face modely mají dělené světlomety? Myslím tedy oddělený hlavní světlomet od části s parkovačkou jako předface. Většinou bývá problém s uchlazením tam, kde to není oddělené a žárovky hlavního světlometu H4, H7 to tam ohřejí a pak to nevydrží. Že by se to neuchladilo tam kde je to ddělené se mi nezdá, to bych spíš vsadil na nekvalitu.

Vloženo

Takze Room byl vcera v servisu poprve. Na to jak jsem se ptal kolik me to bude stat ( tvrdili 4000-4500 ) tak to docela jde. Ale stejne bych nejradeji ty penize narval do neceho jineho :)

post-51417-0-66574900-1408424303_thumb.j

Vloženo (editace)

To treba ano ale ja se nerad staram o veci ktere maji delat jini :D . Ale stejne me  to auto stoji vice nez treba felina co jsem mel. Do felicie jsem zajel jeden krat za rok az pul a olej me stal od nich neco kolem 1300 i s praci. A tady toto a kdyz si pripoctu jeste pojistku za rok to uz je pekny rozdil. Jak jsem si kupoval nove auto tak jsem si rikal alespon nebudu mit zadne starosti a jiste jeste usetrim. Jenze jsem neznal nikoho kdo si koupil nove auto a kolik to stoji vse kolem , to jsem se dozvedel az zde po precteni nekolika prispevku od nekoho.

EDIT : ale zase na druhou stranu mi tam dolili chladici kapalinu a vodu do ostrkovacu a nikde to nepsali a to jsem uz v ostrikovacich mel skoro prazdne , ale jelikoz nevim zda tam dali letni nebo zimni bo ja tam leju cely rok jen zimni tak to budu muset do konce leta vystrikat. Je sice modra ale ja nevim jestli skodovka ma i letni modrou :D

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Ale ber to tak, že kdyby se s tím autem cokoliv po tom servise stalo, máš to komu "hodit na hlavu" Kdyby ti to dělal kamarád třeba a něco se tam udělalo nechtěně špatně, docela špatně se mu pak jde vynadat že, když je to kamarád co chtěl pomoct :) To znám moc dobře :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...