Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Hezký znak  :kol-47:  Konečně komplet, to se hned líp řídí ... že?  :kol-28:

• Autor

Dik na to ze to je samolepka a je asi o 1 mm mensi nema chybu neni to zadne nakreslene , ale primo ze to je vystouple ten znak. Vedle me stoji ted rapid tak jsem se dival na jeho volant a je to k nerozeznani. Jasne rizeni je hned o neco radostneji ridit. A jediny kdo si toho vsiml byla zase jen ma dcera a moja co sedela vcera vedle vubec niceho si nevsimla. Takze radost zase jen pro nas dva jeste ze mam takovou skodovackou dceru :D Ale ma ode me zakazane vse co je nove a vi to rikat me zene bo to by zas bylo plno otazek a vycitek :D za utracene penize.

Roby tomu nerozumí, co je "chlapská radost". Kdybys to utrácel za chlast, tak može ječet, ale tak ať je potichu. A vypadá to fajne.

• Autor

No vsak jo pohoda ale zenske vzdy musi mit nejakou pripominku aby se nereklo.

Ženské chlapským radostem nerozumí....Ta moje koukala na zimáky a zeptala se, jestli už jsem přezul... :kol-28::kol-48::wallbash:

To máte ešte dobre :D

Ja som viezol mamu a ta nerozoznala nasu Fabiu od sluzobnej Octavie :D

Sedime v aute asi 10 minut a ona "To sme v Octavii ?" :D

• Autor

:D :D :D jde videt ze jsou vsechny stejne.

Ty tak moju musim pohvalit :D zimaku si vsimla hned , i na svojim :D a jak me vcera chlap lisknul tak se hnedka ptala zda to budu rozlestovat nebo lakovat :D

Je pravda, že já zase pomalu připálím aj vodu na čaj...

• Autor

Jozzi a co mas s lakem kde, kaj, co ?

Dveře , už zas :D včera individum ktere si pamatuje i husity mi tak lisklo do dveři že moja skoro porodila :D

• Autor

Galvi dvere ty dvere se vam darilo. Jojo vcera to byl zase masakr na silnicich co ti duchodci predvadeji se jen tak nevidi.

To je bag ze Citiga? Hledam co tam normalne neni :-D

Upraveno od s-talker

Hezky bylo to ze to mel alespon ve stejny barvě :D

To je nalepka? :-)

• Autor

:D ano nalepka na airbag nejsou finance.

Nahodou vypada fakt dobre, posli odkaz kdes to koupil :-)

Chci loga na kola, ale nevidim rozmery u vybranych log...ty jo?

• Autor

Ne rozměry tam právě nejsou jen výběry tech log. Když chvíli podrzis mys nad temi obrazky tak se tam napise na co to je.

Jsem na tabletu, proto nic nevidim :-)

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak mensi update dnes jsem prekonal dalsi hranici kmpost-51417-0-07466900-1416418428_thumb.j a do parkovacek jsem dal http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/signalni-svetelne-zdroje-pro-automobily/cool-blue-intense/index.jsp

No a zadny zazrak se nekonal kdyz jsem porovnaval puvodni a tyto tak jsem rozdil videl jen minimalni, tak jsem to ani nefotil. A uz se nedivim ze kdyz tam nekdo daval ledky ze mu pak zustala v tom svetle, vytahnout tu patici je na ...... . Jo a byl jsem se podivat dnes na tu novou Fabii ale byl jsem dost zklaman jako zvenku super ale uvnitr takove nejake co bych z nove bral je ten maxidot. A cena byla silena a to skoro nic nemela za vybavu.post-51417-0-49573700-1416419222_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Pěkné výročí  :kol-47: .

K těm žárovkám, no co dodat, já měl podobné modré v autě a nakonec jsem je vyměnil za ledky, protože to pořád nebylo do bíla, ale skoro stejně nažloutlé jako úplně normální W5W žárovka.

Zase to tak nehroť, s tou cenou. Cena odpovídající konkurenci. Roomster byl zpočátku taky předražená bedna. Nebylo tam nic, ani el okna a s HTP 339litrů....Zvýšení dělá dvojbarevná kombinace z výbavy ambition a kdyby byl prodejce chytřejší, tak to mrskne do Style bez doplácení hovadin a má climatronic, senzory vzadu, liťáky, easy star, loketku, el. okna vzadu atd atd . Na novou Fabku není povoleno 30000 snížení ceny na financování. Ať to kurde sundají.

Upraveno od KubinoPv

• Autor

Kubi: Mela manualni klimu , okna zadni na kliku. Jinak tempomat , swning a tri rameny volant bez ovladani. Proste to auto uvnitr je takove nic moc a jeste sedacky musim pochvalit krasne potahy a dobre se sedelo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.