Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jo jo dobra a sikovna vila :D tak me napdlo ted ze se mi mohl jeste teda podivat na ten sloupek :D tak to necham teda na priste :D

EDIT: Ondro nevadi ;)

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Zdravicko potreboval bych poradit a nevim kde se zeptat potrebuji predelat konektor od mikrofonu do radia koupil jsem v skodovce ten konektor , ale doufal jsem ze jen prehodim ty pouzdra konektoru , ale bohuzel to nejde a ted potrebuji nejak dostat ty piny z stareho konektoru do toho noveho , ale nevim jak. Jestli to ustrihnout a dat nove piny a nebo jestli jdou ty stare piny nejak vytahnout ?

Prikladam foto toho konektoru.

A jeste pridam fotku baterie co mam v aute a dost me prekvapila znacka co tam je jelikoz kdyz jsem mel v ruce letak baterii od skodovky tak v nejakem jejich testu byl ten banner az na sestem miste a dost me prekvapilo ze ji zrovna mam z vyroby.

A jeste pridam par fotek navigace na maxidotu bo jsem to zde nejak nevidel ze by to nekdo fotil tak pro predstavu jak to asi vypada pro ty co ji nemaji.

post-51417-0-85171000-1424326743_thumb.j

post-51417-0-63793300-1424326754_thumb.j

post-51417-0-90231100-1424326767_thumb.j

post-51417-0-25622200-1424326783_thumb.j

post-51417-0-34654700-1424326784_thumb.j

Vloženo

Piny by jít vytáhnout měly, jen je to někdy pěkná drbačka.. Mají takový kovový napružený zámeček a ten musíš zmáčknout aby vylezl, jestli si to dobře pamatuji, ja se s tím většinou drbal pomocí špendlíku nebo něčeho malého podobného.. Ještě bývá jedna verze, kde je místo kovového zámečku udělán přímo takový plastový výstupek v konektoru, který zase zapadne do místa v pinu.. Ale postup je stejný, prostě ho nějakým způsobem vyhnout a pin vytáhnout.

Baterku jakou máš značku bych moc neřešil on to výrobce semtam střídá, ale parametrově by to mělo být podobné s jinými používanými značkami... Pokud startuje bez problémů, tak mi je jedno co tam mam  :kol-28:  Proč si ji vůbec odpojoval?

A navigačka na maxíku je super  :kol-47:

Vloženo

Aha s tim spendlikem otestuji Dik.

No baterku jsem odpojoval v nedeli kvuli odpojovani airbagu (usmev) vymena ktera se nepovedla. Jem me zarazilo ten jejich test baterek co jsem si cetl kdyz jsem vyzvedaval ten konektor a tam jejich tam byla na 1 miste a ten banner az na 6 a pritom mi ho dali do auta.

Vloženo

Ahoj, prosím Tě, zamykají se ti dveře při rozjezdu? Já byl zvyklej, že na všech škodovkách to šlo aktivovat dlouhým podržení zamčení či odemčení a pak to fungovalo, ale tady nikoliv.

Díky

Vloženo

Ahoj musí se to aktivovat pres kabel bud v servisu a nebo kdo ho ma. Já to nechci jelikož skoro při každé jízdě pribiram spolujezdce tak bych to musel pořad otvirat.

Vloženo

Ahoj, prosím Tě, zamykají se ti dveře při rozjezdu? Já byl zvyklej, že na všech škodovkách to šlo aktivovat dlouhým podržení zamčení či odemčení a pak to fungovalo, ale tady nikoliv.

Díky

Asi blbý dotaz,ale na FI po fl to tak asi nepůjde co? 

Vloženo

Diky.

No sice jsem se na to pripravoval dukladne , ale az v aute jsem hledal ty malinke cisla co tam jsou napsane abych nespletl polohy tech kabliku a samo ze uz jsem na to nevidel moc malinke a pro lupu se mi nejak nechtelo jit :D Ale vycvaknout to slo krasne a zasunout taky tak to byla docela rychlost. A vse se povedlo na poprve. Galvi a dik za ten tip s spendlikem jsem si vzal ten zaviraci a slo to perfektne.

Vloženo

Tak zase mensi tunning pres tyden dosla zasilka z Ciny a dnes se mi to konecne povedlo vyfotit . No a jelikoz se mi doma valeli ty stare ktere jsem puvodne chtel do denich tak jsem je narval do zpateckovych. :)

post-51417-0-72089700-1425221983_thumb.j

post-51417-0-89887700-1425222002_thumb.j

post-51417-0-37931700-1425222135_thumb.j

Vloženo (editace)

No vida, paráda :kol-47: Nevypadá to vůbec špatně a ty zpátečky ti závidím, já tam mám zatím obyč žárovku  :kol-32:

Editováno: , autor: Galvi
Vloženo (editace)

Jo sviti to pekne jsem sel i schvalne daleko a slo to krasne videt. A na to jake jsme meli spolu peripetie s tim obchodnikem tak jsem spokojen. Ani to nebudu zacernovat. Ta parabola je stribrna a ani to nejde poznat z trochu vetsi dalky. 

Vsak do zpateckovych muzes narvat tu jednu zatim co mas a jestli bude Ok tak objednas dalsi k te druhe co dostanes.

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

pekny ;)  jak to sviti za slunicka ? je to videt dostatecne,... v noci to bude sajn to je jasny ;)

.... jeste ty hlavni svetla by to chtelo no ;) aby to bylo uceleny a bude to krasny ;)  :kol-47:

uz ti zlevnili a tyhle by si za nejakou kacku do sveta urcite taky poslal ;) ale je mi jasny ze prachy jsou prachy ;)

http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-roomster-facelift/svetla-mlhovky-odrazky/predni-svetla/skoda-roomster-10-predni-svetlo-h7-monte-carlo-prave-id:6883.eshop

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...