Přejít na obsah

kasekvvv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení kasekvvv

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. kasekvvv

    LED osvětlení RZ

    Už jsem na to originální led osvětlení narazil i ve Škoda eshopu.
  2. kasekvvv

    1.2 drtí 1.4

    Mám dojem, že konkrétně u tohoto testu 1.2 TSI se hodně debatuje o tom, že to rozhodně není motor v sériovém stavu.
  3. I tak je to masakr. Já kupoval 5w-40 za 560, práce a filtr v servise nějak 700.
  4. Na takovou stylovku jako je spaceback style plus bych dal rovnou suchý zip / oboustranku, ať tam není vůbec nic vidět.
  5. Nanopodložka mi ve Fabii na měkčené části také po jednom létě udělala "pěkné" tetování, už bych si ji nedal. Kablík je v pohodě, dá se to decentně dopasovat. Spíše to protahování jsem si užil.
  6. Já mám tento, před rokem stál o stovku méně dokonce. Vydržel mi na skle ve vedru, i v mrazech. Nejdříve jsem ho měl přesně uprostřed, teď ho zkouším přicuclý vlevo u A sloupku. Navigaci mám i Škodováckou, ale já osobně tomu nepřišel na chuť, takže vždy zapínám tu v mobilu.
  7. Také jsem otrhal a pak očistil co zbylo. Měl jsem to pod oběma RZ. Pod jednou to bylo nalepené na rámečku, pod druhou bohužel na autě.
  8. Brodit jsem používal na předchozí Fabii. U Rapida jsem koupil ten nejlevnější asi za 130 korun s přísavkou na sklo a husím krkem, co měli v obchodě a spokojenost. Ještě mi ani jednou nespadl. Už by se mi nechtělo do toho dávat tolik peněz.
  9. Díky za pěkný návod. Škoda servis standardně úplně mimo.
  10. Můžeš zkusit i ACA Ostrava, vyměnili mi to bez nějakého předvádění a dokazování, i když koukali jakože vůbec neví, která bije. Byl jsem tam po druhé v životě, žádné známosti.
  11. Mám to také tak. "Déle" stojící TSI celkem dlouho točí. Už se to tu řešilo, myslím, že to souvisí s natlakováním vstřikování.
  12. Dělá mi to úplně přesně podle Petrova popisu. Bude to jen další z mnoha "vlastností".
  13. Ukazuje jen climatronic co je v Octavii a výše.
  14. Jé měl štítek na pedálové straně proti středovému tunelu, takže vyfotit to nebylo úplně snadné. Různě jsem tam zasouval naslepo tenký telefon a zkoušel fotit, až jsem to zabral.
  15. kasekvvv

    Ruční brzda

    Já teda za 23 tisíc kilometrů nepozoruji změnu v chodu páky ani účinku.
×
×
  • Vytvořit nový...