Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Deni dik.

No musím rict ze se mi s ni jezdi dobre je trochu mensi v ruce a v interieru se na ni dobre kouka :) Jen doufam ze si toho moje nevsimne a dcera pokud si toho vsimne tak to hned moji nevykeca :D

Tajnůstkář  :kol-28:

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak v utery jde auto opet do servisu po dva dny me tad trapil alarm samovolne se spouštěl. No a podle diody a frekvence blikani mi to značilo že mam otevrenou kapotu. No a dnes mi to odpojili a v utery se na to mrknou co to je. Mam radost.

Vloženo

No ale konecne po dvou nocich se zase vyspim bo ty minule jsem porad chodil k onu a dalkacem vypinal. Vzdy mi to delalo jak byla tma. Ale rikal ze muze byt i prelomeny dratek nekde vedverich a pak to vyhodnoti ze to je kapota. No uvidim co bude bo zaruku mam na auto jeste mam ale nevim jak na alarm ktery mam od skodovky dodelavan.

Vloženo

No ten alarm jsem dodelaval hned po koupi auta a auto uz ma dva a pul roku. No uvidise co to bude bo to bere impulsy z stavajicich spinacu a kabelu v dverich, tak se uvidi.

Vloženo

Pod to se můžu podepsat. Na motorce jsem měl top zařízení a pokud jsem špatně odblokoval, tak se nejelo atd. Bloklo to veškeré jednotky a hotovo. Ideální zařízení na zahraniční dovolenou [emoji6]

Vloženo

Tak dnes jsem mel jet do servisu a zrusil jsem to jelikoz jsem nejspise zjistil zdroj problemu a bylo to asi toto.

V patek to opet rvalo na cele kolo tak jsem letel do auta i po nastartovani se alarm nechtel utisit no a po vytazeni nabijecky najednou ticho. No a od te doby je klid :)

No a vcera se mi podarila takova fotka ta cerna strecha na tom bilem aute proste nema chybu akorat moje zena rikala ze to auto vypada moc vysoko coz mi se nejak nezdalo :)

post-51417-0-33674500-1438666303_thumb.j

post-51417-0-36046700-1438666304_thumb.j

• o 3 týdny později...
Vloženo

Michale dneska jel na proti mě bílý Room a měl nejen černé ty mlhy tak jak ty ale i klasické světla a ještě k tomu měl fólie na oknech :)

A vypadalo to v té kombinaci dobře  :kol-47::) 

Vloženo

Bullets ja vim , ale bohuzel zatim nemuzu.

Ondro tak ty svetla chci taky ale zatim plati to co jsem psal. A folie uz bych nechtel ten sunset mi uplne staci :)

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

No byl jsem na malinkem vyletu a cestou zpet jsem jel nahodou kolem mycky tak jsem to splachl ten prach. Ale ono tu nejak u nas moc neprsi tak to nebylo tak spinave tu je fotka pred umytim :) a naposledy umyto jinak pred 14 dny.

post-51417-0-38383000-1445781985_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...