Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní ) 79 členové hlasovali

1. 1. Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )

• Ano
      57
    • Ne
      7

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

ze zemepisu sem mel jednicku :D abych tady trochu zamachroval, takze vim moc dobre,.... ale jelikoz to je jedno z vetsich mest,.... proste je to vsechno OVA a basta ;)

Prazaku :D

co jsi mel ze zemepisu ? taky jednicku ? :D :D

ale jinak lepsi prazak nez zahulenej OVAK :D

Ucz sie synku ucz ja miałem celujący ;) nebudu uz spamovat bo to skonci jak u mne ;) kdyztak v lamparne ;)

Pražáci a Ostraváci se hádají....   :D  :D  :D  :D ... Zlatý střed  :kol-28:

• Autor

Dobra rada dat to tam  :kol-47:  , ale mam strach ze to dlouho nevydrzi ten spojler je takovy vroubkovany post-51417-0-51761000-1368950665_thumb.j

Jako u mne :( proto prozatim je v supliku a pocka az se lakne do lesku :D

no vida,......... pokud si to dobre odmastil a pri myti na to budes davat nmajzla, neni problem ;) 

ale fakt je ze vroubky jsou vroubky,.... uividis no ;)

• Autor

Panove maly dotaz muzete mi poradit chci sundat stary napis Roomster a dat tam novy ROOMSTER, ale ten novy bych chtel umistit pod RZ . Myslite ze je to dobry napad ? A nebo to dat radeji misto toho stareho ?

post-51417-0-03043700-1369419012_thumb.j

Jak sumdáš tak už nedávat žádný.

• Autor

njn ale to zas bude moc prazdne na fabiich to jeste jde ale room ma ty dvere odost vetsi a ta plocha bude dost prazdna .

ja bych ho dal stejně jak byl stary ;) jinak pokud nemas možnost fenu tak bych počkal na pořadne slunko a pak normalne odloupnul , mě se osvědčil dřeveny količek ,ale perfektni je i vlasec a pak jen pořadně očistit ;) 

urcite zadny pod SPZ ........ neblazni chlape ;) ........ bud sundat a nedavat nic,... jenom novy logo a nebo novy logo + novy napis ale nechat na tom stejnym miste + dat na druhou stranu jeste skoda ;) .......... ale nic pod SPZ nedavej simte :D

• Autor

jo uz jsem loupal tu 16V a par nalepek co jsem tam mel tak mala zkusenost uz je. Ale vrta mi v hlave to umisteni :D

všechny auta co za něco stojí nemají nápisy.......ale vážně, já to chci sumdat z romu hlavně že se tam drží bordel a líbí se mi prostě když tam nic není. Jediný problém je se do toho pustit a odstranit to, jo lenost je hrozná vlastnost.

• Autor

Tak dobra dam na vase rady prvne odstranim a pokud bude to divne tak dam novy napis na stare misto , ale znaky menit nebudu v te bile barve prave viniknou ty stare a napis skoda to nevim ale kdyz mam stare znaky tak ten napis myslim ze tam bude zbytecny :D A dik za nazory vsech .

Rozumný postup, věřím že už pak necháš bez nápisů a já se budu inspirovat.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak co je to lepsi :D ? Jeste vymenit nejspise znaky ,ale to budu asi muset zajet k Jozzimu ten uz ma zkusenosti bo jak jsem se na to dival sam to asi nedam jsem trdlo a urcite bych to zmrvil :D . Jeste maly dotaz jak a cim mazete RZ z fotek. V malovani je to pakarna a dalsi program co mam je od Zoner photo studio a tam jsem neprisel na to jak to udelat :D .

post-51417-0-04145500-1370158653_thumb.j

Upraveno od ASPIRE

Jen klidně přijed ;) to zmaknem než si dam cigaretku ;) .... jinak ja mam program na upravu fotek PhotoScape , tam to jen označim a ono mi to uděla samo mozajku a mam klid ... v malovani jsem to skoušel , ale pak ta kvalita byla přišerna :D

jinak furt lituju že jsem si nekoupil roomika , tam bych se vyřadil ještě vic :D ... jo a při jednom sřiknem oko do černe ;)

• Autor

Je to jsem rad ze mi s tim pomuzes  :kol-47:  se jeste domluvime. Pristi tyden jdu do servisu se objednat na dodelani repraku a po ceste tam si objednam ty nove znaky. Jo to oko me taky sere nechapu proc neni schovane vyse pod krytkou uz jsem to chtel delat jsem koupil sprej, ale u baraku to neni sance delat auta okolo a vitr spatna kombinace. Musim normalni barvou v plechu.

kdyztak se mi na chvili nasoukaš do garaže a střiknem to tam , ja to sice taky nemam , ale už se na to hystam od doby brzd :D ... poptej se mi kolik by vyšla sada repraku pro fll predface , nak  se mi zdaji ty předni už malo :)

No super. Tak bych si to představoval i já. Ale znaky měnit nebudu nikdy. Vypadá to fakt dobře.

tak to neni špatna cena když to vezmeš že k tomu maš i kabelaž ;) ... jen si musim dovezt nakě auto z can 2.0 , pro sihr , nemam tušeni zda mam nakodovane i zadni repro :D .... volant vyřešime, ja už snad rozhodil site všude kde se dalo , tak snad se nějaky kontakt ozve ;)

Jen si po instalaci zadních repráků sundej kličky dveří a někde si sežeň kousíček filcu. Ten vystřihni přesně pod kličky a pak je nacvakni zpět. Budou Ti jinak, když to neuděláš budou nádherně rezonovat a z muziky nebudeš mít vůbec nic.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.