Přejít na obsah

Líbí se Vám můj Roomster ? ( Nebojte se hlasovat je to zcela anonymní )  

79 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Panove maly dotaz muzete mi poradit chci sundat stary napis Roomster a dat tam novy ROOMSTER, ale ten novy bych chtel umistit pod RZ . Myslite ze je to dobry napad ? A nebo to dat radeji misto toho stareho ?

post-51417-0-03043700-1369419012_thumb.j

Vloženo

ja bych ho dal stejně jak byl stary ;) jinak pokud nemas možnost fenu tak bych počkal na pořadne slunko a pak normalne odloupnul , mě se osvědčil dřeveny količek ,ale perfektni je i vlasec a pak jen pořadně očistit ;) 

Vloženo

urcite zadny pod SPZ ........ neblazni chlape ;) ........ bud sundat a nedavat nic,... jenom novy logo a nebo novy logo + novy napis ale nechat na tom stejnym miste + dat na druhou stranu jeste skoda ;) .......... ale nic pod SPZ nedavej simte :D

Vloženo

všechny auta co za něco stojí nemají nápisy.......ale vážně, já to chci sumdat z romu hlavně že se tam drží bordel a líbí se mi prostě když tam nic není. Jediný problém je se do toho pustit a odstranit to, jo lenost je hrozná vlastnost.

Vloženo

Tak dobra dam na vase rady prvne odstranim a pokud bude to divne tak dam novy napis na stare misto , ale znaky menit nebudu v te bile barve prave viniknou ty stare a napis skoda to nevim ale kdyz mam stare znaky tak ten napis myslim ze tam bude zbytecny :D A dik za nazory vsech .

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak co je to lepsi :D ? Jeste vymenit nejspise znaky ,ale to budu asi muset zajet k Jozzimu ten uz ma zkusenosti bo jak jsem se na to dival sam to asi nedam jsem trdlo a urcite bych to zmrvil :D . Jeste maly dotaz jak a cim mazete RZ z fotek. V malovani je to pakarna a dalsi program co mam je od Zoner photo studio a tam jsem neprisel na to jak to udelat :D .

post-51417-0-04145500-1370158653_thumb.j

Editováno: , autor: ASPIRE
Vloženo

Jen klidně přijed ;) to zmaknem než si dam cigaretku ;) .... jinak ja mam program na upravu fotek PhotoScape , tam to jen označim a ono mi to uděla samo mozajku a mam klid ... v malovani jsem to skoušel , ale pak ta kvalita byla přišerna :D

jinak furt lituju že jsem si nekoupil roomika , tam bych se vyřadil ještě vic :D ... jo a při jednom sřiknem oko do černe ;)

Vloženo

Je to jsem rad ze mi s tim pomuzes  :kol-47:  se jeste domluvime. Pristi tyden jdu do servisu se objednat na dodelani repraku a po ceste tam si objednam ty nove znaky. Jo to oko me taky sere nechapu proc neni schovane vyse pod krytkou uz jsem to chtel delat jsem koupil sprej, ale u baraku to neni sance delat auta okolo a vitr spatna kombinace. Musim normalni barvou v plechu.

Vloženo

kdyztak se mi na chvili nasoukaš do garaže a střiknem to tam , ja to sice taky nemam , ale už se na to hystam od doby brzd :D ... poptej se mi kolik by vyšla sada repraku pro fll predface , nak  se mi zdaji ty předni už malo :)

Vloženo

tak to neni špatna cena když to vezmeš že k tomu maš i kabelaž ;) ... jen si musim dovezt nakě auto z can 2.0 , pro sihr , nemam tušeni zda mam nakodovane i zadni repro :D .... volant vyřešime, ja už snad rozhodil site všude kde se dalo , tak snad se nějaky kontakt ozve ;)

Vloženo

Jen si po instalaci zadních repráků sundej kličky dveří a někde si sežeň kousíček filcu. Ten vystřihni přesně pod kličky a pak je nacvakni zpět. Budou Ti jinak, když to neuděláš budou nádherně rezonovat a z muziky nebudeš mít vůbec nic.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...