Přejít na obsah

Trvalé napětí do rádia

max_cz

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

mám v autě neoriginální rádio a kdykoliv vypnu klíček, tak s ním i rádio. Zajímalo by mě, zde je možné tento stav nějakým způsobem ošetřit, aby i po vyjmutí klíče rádio fungovalo.

Zkoušel jsem spojit svorkou žlutý/červený kabel, rozsvítí se mi palubovka, jako bych otočil klíček do polohy 1

Navíc mám v autě GPS, která musí být funkční po otočení klíčku a vypnout po zhasnutí motoru. V tuto chvíli je GPS napojená na červený kabel svorkou.

Díky za Vaše rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešilo se to tady. http://forum.skodaho...-neorigo-radio/ Jde to. Mám přepínač který v jedné poloze dělá to že rádio hraje jen se zapnutým klíčkem a v druhé poloze hraje rádio pořát, bez ohledu na klíček. Jinak to zapojit nejde, když to rádio zapojíš na tvrdo tak sice bude taky hrát bez ohledu na klíček ,ale po vypnutí rádia, sice stichne ,ale zůstane svítit.

Editováno: , autor: maba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...