max_cz Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ahoj všem, mám v autě neoriginální rádio a kdykoliv vypnu klíček, tak s ním i rádio. Zajímalo by mě, zde je možné tento stav nějakým způsobem ošetřit, aby i po vyjmutí klíče rádio fungovalo. Zkoušel jsem spojit svorkou žlutý/červený kabel, rozsvítí se mi palubovka, jako bych otočil klíček do polohy 1 Navíc mám v autě GPS, která musí být funkční po otočení klíčku a vypnout po zhasnutí motoru. V tuto chvíli je GPS napojená na červený kabel svorkou. Díky za Vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Zkus zadat "zapojení neorigo rádia". Nebo pročíst témata v sekci AUTOHIFI nebo ELETRIKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 (editace) Řešilo se to tady. http://forum.skodaho...-neorigo-radio/ Jde to. Mám přepínač který v jedné poloze dělá to že rádio hraje jen se zapnutým klíčkem a v druhé poloze hraje rádio pořát, bez ohledu na klíček. Jinak to zapojit nejde, když to rádio zapojíš na tvrdo tak sice bude taky hrát bez ohledu na klíček ,ale po vypnutí rádia, sice stichne ,ale zůstane svítit. Editováno: 6. Únor 2013, autor: maba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.