lukky Vloženo 5. Únor 2013 Vloženo 5. Únor 2013 Ahoj, sháním Octu II, ale bohužel jsem zhnusen místními bazarníky... Můžete mi prosím někdo doporučit někoho, kdo tahá auta z Německa, je solidní a nestáčí?? Díky moc, L. Citovat
lukky Vloženo 5. Únor 2013 Autor Vloženo 5. Únor 2013 Pendluji mezi jižními Čechami a Prahou... Nějaký tip? Díky. Citovat
Koubikm Vloženo 17. Květen 2016 Vloženo 17. Květen 2016 Pokud má někdo typ na spolehlivého člověka, co tahá auta z ciziny, prosím pošlete mi kontakt do PM ... Ideálně, aby byl z okolí Zlína až po Ostravu. Díky Citovat
jirka toledo Vloženo 12. Listopad 2016 Vloženo 12. Listopad 2016 Ja si pro auto do nemecka jel sam samozrejme ze oktavky maji bezne pres 200 tis km coz kolikrat ceskeho cloveka odradi a chti tak 160 tis jako je jich na netu spoustu v cr ale realita je jinde Moje 02 2.0tdi pd dsg elegance r.v.06 za 4900€ plny servis skoda najeto 242tis km. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.