Mirek247 Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 Zdravíčko, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli zadní nárazník s fabie RS pasuje i na kombi. Slyšel jsem názory, že pasuje, ale i nepasuje, takže vůbec nevím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Únor 2013 Sdílet Vloženo 15. Únor 2013 :D :D uz je o tom tady tema ! staci hledat ! nic mene NARAZNIK NEPASUJE !!!!!!! jak by mohl pasovat kdyz verze KOMBI ma delsi zadek oproti HATCHBACKU kazdopadne se delaji ale prekryty z laminatu a ten tam pasuje,... staci prohledat net !!!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek247 Vloženo 17. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2013 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 http://spoiler-tuning.cz/tuning/skoda/fabia/zadni-prevlek-narazniku-rs-skoda-fabia-4829/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek247 Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Díky, ale to se mi moc nelíbí :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 šak si chcel RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek247 Vloženo 8. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zdá se mi, že to vypadá nějak divně tenhle převlek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 podle me to vypada jako rs naraznik na combi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Mirek: viděls někdy zadek FRS? tohle je úplně stejné, jen prodloužené na combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 a hlavne z LAMINATU a jak koukam,.... MIREK nema ani paru !!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 poradil by mi prosim niekto ako odmontovať zadny naraznik na kombi?? a kolko to trva? .. ja som sa s tym bavil tri hodiny a odmontoval som akurat tak zasterky :DD Pod naraznikom 4 torxy, po svetlami 2 na každej strane, zastery 4 na strane a naraznik stale drži pripadne nejake foto by bodlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) vsechno co jsi vyjmenoval + jeste v podbehu hledej vsechny srouby co jsou od zasterek smerem nahoru k lemu,... jakmile bude uz lem tak uz dal neni potreba sroubovat pak staci ze stran naraznik doslova ,, vytrhat " jsou tam totiz vodici listy a jinak nez vytrhat to nejde a neboj se zabrat Editováno: 23. Duben 2013, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterToretto Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 že neboj sa zabrať .. mam celkovo v ruke 16torxov .. zajtra bude jazda bez šrobikov .. snad sa povoli aj sam ak nie tak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 sam se ti urcite nepovoly,.... rikasm ze tam mas ty vodici listy,... ty jsou pridelany hnedka nahore v rohach u lemu blatniku,... a v narazniku mas takovy vyriznute drazky a ty zapadaji do tech zobacku co jsou pridelane ke karoseriii,... k tim dochazi ze i naraznik licuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 jinak, zpět k tématu, dnes jsem ten překryt vyděl a hnus velebnosti. Combi nárázník má z boku prolis, ale ten překryt ho vůbec nekopíruje, je tam spára jak vrata. A vůbec se mi zdálo, že to tam nějak nesedí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.