Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravíčko, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli zadní nárazník s fabie RS pasuje i na kombi. Slyšel jsem názory, že pasuje, ale i nepasuje, takže vůbec nevím. Díky :)

:D :D :D :D

uz je o tom tady tema ! staci hledat !

nic mene NARAZNIK NEPASUJE !!!!!!!

jak by mohl pasovat kdyz verze KOMBI ma delsi zadek oproti HATCHBACKU ;)

kazdopadne se delaji ale prekryty z laminatu a ten tam pasuje,... staci prohledat net !!!!!!

• Autor

Díky :)

• Autor

Díky, ale to se mi moc nelíbí :/

• 1 měsíc později...
  • Autor

Zdá se mi, že to vypadá nějak divně tenhle převlek  :kol-32:

podle me to vypada jako rs naraznik na combi :-)

Mirek: viděls někdy zadek FRS? tohle je úplně stejné, jen prodloužené na combi :)

a hlavne z LAMINATU  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

a jak koukam,.... MIREK nema ani paru !!!!!!!!!

• 2 týdny později...

poradil by mi prosim niekto ako odmontovať zadny naraznik na kombi?? a kolko to trva? :D .. ja som sa s tym bavil tri hodiny a odmontoval som akurat tak zasterky :DD Pod naraznikom 4 torxy, po svetlami 2 na každej strane, zastery 4 na strane a naraznik stale drži :( pripadne nejake foto by bodlo 

vsechno co jsi vyjmenoval + jeste v podbehu hledej vsechny srouby co jsou od zasterek smerem nahoru k lemu,... jakmile bude uz lem tak uz dal neni potreba sroubovat ;)

pak staci ze stran naraznik doslova ,, vytrhat " jsou tam totiz vodici listy a jinak nez vytrhat to nejde ;)

a neboj se zabrat ;) 

Upraveno od Lukason

že neboj sa zabrať .. mam celkovo v ruke 16torxov .. zajtra bude jazda bez šrobikov .. snad sa povoli aj sam ak nie tak ... kol100

sam se ti urcite nepovoly,.... rikasm ze tam mas ty vodici listy,... ty jsou pridelany hnedka nahore v rohach u lemu blatniku,... a v narazniku mas takovy vyriznute drazky a ty zapadaji do tech zobacku co jsou pridelane ke karoseriii,... k tim dochazi ze i naraznik licuje ;)

jinak, zpět k tématu, dnes jsem ten překryt vyděl a hnus velebnosti.

Combi nárázník má z boku prolis, ale ten překryt ho vůbec nekopíruje, je tam spára jak vrata. A vůbec se mi zdálo, že to tam nějak nesedí ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.