Publikováno Únor 15, 201312 r Zdravíčko, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli zadní nárazník s fabie RS pasuje i na kombi. Slyšel jsem názory, že pasuje, ale i nepasuje, takže vůbec nevím. Díky
Únor 15, 201312 r :D :D uz je o tom tady tema ! staci hledat ! nic mene NARAZNIK NEPASUJE !!!!!!! jak by mohl pasovat kdyz verze KOMBI ma delsi zadek oproti HATCHBACKU kazdopadne se delaji ale prekryty z laminatu a ten tam pasuje,... staci prohledat net !!!!!!
Únor 22, 201312 r http://spoiler-tuning.cz/tuning/skoda/fabia/zadni-prevlek-narazniku-rs-skoda-fabia-4829/
Duben 23, 201312 r poradil by mi prosim niekto ako odmontovať zadny naraznik na kombi?? a kolko to trva? .. ja som sa s tym bavil tri hodiny a odmontoval som akurat tak zasterky :DD Pod naraznikom 4 torxy, po svetlami 2 na každej strane, zastery 4 na strane a naraznik stale drži pripadne nejake foto by bodlo
Duben 23, 201312 r vsechno co jsi vyjmenoval + jeste v podbehu hledej vsechny srouby co jsou od zasterek smerem nahoru k lemu,... jakmile bude uz lem tak uz dal neni potreba sroubovat pak staci ze stran naraznik doslova ,, vytrhat " jsou tam totiz vodici listy a jinak nez vytrhat to nejde a neboj se zabrat Upraveno Duben 23, 201312 r od Lukason
Duben 23, 201312 r že neboj sa zabrať .. mam celkovo v ruke 16torxov .. zajtra bude jazda bez šrobikov .. snad sa povoli aj sam ak nie tak ...
Duben 23, 201312 r sam se ti urcite nepovoly,.... rikasm ze tam mas ty vodici listy,... ty jsou pridelany hnedka nahore v rohach u lemu blatniku,... a v narazniku mas takovy vyriznute drazky a ty zapadaji do tech zobacku co jsou pridelane ke karoseriii,... k tim dochazi ze i naraznik licuje
Duben 24, 201312 r jinak, zpět k tématu, dnes jsem ten překryt vyděl a hnus velebnosti. Combi nárázník má z boku prolis, ale ten překryt ho vůbec nekopíruje, je tam spára jak vrata. A vůbec se mi zdálo, že to tam nějak nesedí ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.