Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravíčko, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, jestli zadní nárazník s fabie RS pasuje i na kombi. Slyšel jsem názory, že pasuje, ale i nepasuje, takže vůbec nevím. Díky :)

Vloženo

:D :D :D :D

uz je o tom tady tema ! staci hledat !

nic mene NARAZNIK NEPASUJE !!!!!!!

jak by mohl pasovat kdyz verze KOMBI ma delsi zadek oproti HATCHBACKU ;)

kazdopadne se delaji ale prekryty z laminatu a ten tam pasuje,... staci prohledat net !!!!!!

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

poradil by mi prosim niekto ako odmontovať zadny naraznik na kombi?? a kolko to trva? :D .. ja som sa s tym bavil tri hodiny a odmontoval som akurat tak zasterky :DD Pod naraznikom 4 torxy, po svetlami 2 na každej strane, zastery 4 na strane a naraznik stale drži :( pripadne nejake foto by bodlo 

Vloženo (editace)

vsechno co jsi vyjmenoval + jeste v podbehu hledej vsechny srouby co jsou od zasterek smerem nahoru k lemu,... jakmile bude uz lem tak uz dal neni potreba sroubovat ;)

pak staci ze stran naraznik doslova ,, vytrhat " jsou tam totiz vodici listy a jinak nez vytrhat to nejde ;)

a neboj se zabrat ;) 

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

sam se ti urcite nepovoly,.... rikasm ze tam mas ty vodici listy,... ty jsou pridelany hnedka nahore v rohach u lemu blatniku,... a v narazniku mas takovy vyriznute drazky a ty zapadaji do tech zobacku co jsou pridelane ke karoseriii,... k tim dochazi ze i naraznik licuje ;)

Vloženo

jinak, zpět k tématu, dnes jsem ten překryt vyděl a hnus velebnosti.

Combi nárázník má z boku prolis, ale ten překryt ho vůbec nekopíruje, je tam spára jak vrata. A vůbec se mi zdálo, že to tam nějak nesedí ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...