SUP1 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Tak chlapci, otázka (2,5 TDI): Stabilně vozím v kufru 65kg, za nedlouho se hmotnost ještě zvýší o dalších 10-15kg. Jde mi o to, že už teď je světlá výška na prdeli o 2cm dole a počítám, že bude ještě níž. Už teď, když se na to auto dívám, je to vidět a nelíbí se mi to Kde se dají sehnat tvrdší pružiny na zadek? Ale nechci snižovat světlou výšku, takže mi nejde o sportovní pružiny, ale o tvrdší Možná poradí plynaři, co vozí LPG nádrž v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Na lpg se jiny pruziny nedavaji a nijak zadek neklesne. Vlastnil jsem takovy tak vim. Neznam nikoho z okoli, kdo by neco podobneho resil ale chapu, ze delat ze superba stodvacitku, neni nijakej estetickej orgasmus. V praxi to znamena, ze v nadrzi plynaku ubyde obsah benzinu na uroven rezervy a tim se ti to auta zase srovna. Dalsi vec, na superba se zadnej zvysenej (paket pro spatne cesty) asi nedelal, takze jedina moznost nechtat si udelat podlozky pod pruziny, ktere ti to auto pohodove zvednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Edit: neco takoveho, neni to asi na superba ale urcite najdes, ja ted na to nemam cas. Prinejhorsim zakazkove, s tim si poradi kazda zamecnicka firma (material dural, nerez apod) http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/vyprodej-podlozky-pod-pruziny-weitec-zadni-naprava-25mm-vw-seat-11969 Ps. Toto mas zrovna o 25 mm Editováno: 16. Únor 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 na Superba se delal podvozek se zvysenou svetlosti (sam ho mam) - jedna se o oznaceni 1BB....jen netusim, v cem vsem je rozdil oproti standardu. Daval jsem dotaz do skodovky, ale zatim asi nemeli cas na odpoved . Nevim kolik je bezna mezera mezi kolem a lemem blatniku u podvozku 1BA, ale ja nameril vpredu 11 cm a vzadu 9 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 16. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 (editace) Ten podvozek se zvýšenou světlostí by mě zajímal, dát to jen na zadek. Jinak u mě nejde o plyn, ale o muziku (jen sub má 50kg+2zesilovače možná 15, tlumení 5 a nějakej zanedbatelnej matroš). Jinak díky za typa na podložky, zkusím lovit na netu Editováno: 16. Únor 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maaho Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Predbezne, podle Etky, je rozdil v tlumicich a pruzinach. Ale stopro jistej si nejsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 pri tom pakete pre spatne cesty je rozdiel len v tychto dvoch veciach...inac kup tie podlozky pod pruziny od weitecu a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 No ještě si pohrávám s jednou myšlenkou. Stavitelný podvozek, máte někdo zkušenost? Cena je až podezřele pěkná: http://viewitem.eim.ebay.cz/JOM-Gewindefahrwerk-Skoda-Superb-3U-Limo--Variant-NEU/400310485679/item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Březen 2013 Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 Vyssi nez zaklad to urcite nebude. Nebo zkus jeste pera z varianta pasata, budou vyssi. Vlivem zatizeni zadku dlouheho pak klesnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 No já bych pak udělal kompromis a snížil tím pádem tak trochu předek a na maximum zvednul zadek. Mě prostě štve, jak to auto vypadá jak unavená STODVACÍTKA. Tyhle vypadají kvalitněji: http://viewitem.eim.ebay.cz/JOM-Gewindefahrwerk-Sportfahrwerk-Fahrwerk-Skoda-Octavia-1Z-Superb-3T--Combi/121063526639/item Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 6. Duben 2013 Sdílet Vloženo 6. Duben 2013 Majkle maš pravdu viši to nebude. Supe ta 1fotka je origo na vice prvkovou napravu takže ty mužeš použit a ta 2foto tak ty zas na oktu a podobně co ma jednoduchou napravu. Jinač tento podvozek ma žralok je snim spokojeny už to tady psal mnohokrat. Info na něho a kte 120. Ještě jsem neviděl unavenou to, že vypadala tak jako do kopce mělo sve jizdni vlastnosti. Auto se vyrabi pro učel normalni ježdeni a na sport. Do seriovky daš 70 až 100kg do kufru a maš to srovany a vyronane vahově, třeba jizdou na dovču, ale skus dat do 130hr 70 až 100kg tak v prvni zatačce se otočiš do protisměru a jedeš spatky. Vim očem mluvim jelikož jsme po roce 90 jako každy kluk tunily a skoušely ruzne voloviny a byly to krasne leta. Zavěrem jen chci řict,že unavenou 120 jsem nikdy neviděl. Stale jednu 136vlastime a stoji v garaži. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Supe vyresil jsi to nejak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2013 Zatím ne, ale jsem rozhodnutý pro ty gumy do pér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edgar666 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Taxi verze supa ma jak ve prexu tak i vzadu o neco vysi pruziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Fakt? To je hustý, to chci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 http://www.hanza-autodily.cz/pruzina-perovani-zadni-superb-i-lesjofors-4285723-zesilena/d-71767/ co takhle toto supe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 Jo jo, to je ono! Zkusím je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2013 mě sebo i říkal, že tuhle verzi používají taxikáři atd, snad to tvůj problém vyřeší, já mám teď zadek taky o cca cm níž ale sere mě to, vyřeším na jaře stavítkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.