lukas.pce Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 Zdravím, nevíte někdo jakej vlnovec patří na tu 2.8ku? Fouka mi to na strane spolujezdce a zere to jako tank. Mechanik mi to vymeni o vikendu, potrebuju tedy zitra koupit dil. Na VW foru u passatu (stejnej motor) psali 50x100, jakej typ vlnovce koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 50/100 a kup urcite dvojvrstvovy..mne predali jedno a piska to jak dive..dnes som kupil dvoj a pojdu dalsi tyzden na vymenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 A vymenit rovnou oba nebo to jeste vydrzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 22. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 Pffe tak jsem ten vlnovec koupil a 50x100 jsou spatny rozmery Respektive hlavne ta delka (100mm ma to vlneni, jenze kdyz se to prodava tak se to pocita i s tema miskama) Takze spravna delka je 150mm, akorat se mi nepodarilo zmerit prumer, to fakt sedi tech 50mm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 ja som pocital komplet dlzku 100mm a priemer vpredu mas 50mm...uz jedny som tak kupil a sedeli tak som kupil aj druhe take iste... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.pce Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 (editace) Tak vlnovec vymenen, stav viz foto, druhy vypada v pohode, tak uvidime jak dlouho vydrží Vymena me stala 874 kč (374 vlnovec a 500 prace) detail praskliny: Editováno: 24. Únor 2013, autor: lukas.pce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Tu su moje menene a pojdu tam ine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb Zelenac Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 Která delká je správná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb Zelenac Vloženo 10. Červen 2013 Sdílet Vloženo 10. Červen 2013 která delká líp sedí? Po dnešním měření sem na vážkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 To je jedno.Naváraš na trubku výfuku,ktorej dľžku môžeš upraviť podľa dĺžky vlnovca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb Zelenac Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 taky mě to napadlo ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 5. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2013 50/100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superbb Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ahojte menil niekto z vas vlnovec na 2.8 v6? Potreboval by som rozmer toho vlnovca dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 nejlepší je to změřit přímo na autě. Může v tom být jistá variabilita podle ročníků, ale hlavně už ho někdo mohl měnit před tebou. Při výměně se zpravidla dává o něco delší, protože trobka se odříznutím vlnovce zkracuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 a proč to dáváš do sekce váš superb ? nehodilo by se to spíš do sekce motor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Ahojte menil niekto z vas vlnovec na 2.8 v6? Potreboval by som rozmer toho vlnovca dakujem Grrrr, tady se zase někdo vykašlal na hledání, navíc téma bylo špatně umístěno. Tak jsem to správné vyhledal za tebe a sloučil je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnybageta Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března (editace) Zdravím, momentálně řeším taky vlnovce na 2.8 V6[AMX] (kompletně rozpadený na spolujezdcově straně) ale můj mechoš se do toho uplně nechce pouštět. Neznáte někoho v okolí Brno/Vyškov/Kroměříž kdo to umí vyměnit a nebude to stát randál ? Za případné odpověďi mockrát díky.🤗 Editováno: 13. Března, autor: johnybageta Špatný slovoslet/gramatika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.