tomasenkoslav Vloženo 22. Únor 2013 Sdílet Vloženo 22. Únor 2013 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 mna napadlo, ešte že mam hodne studenych štartov a kratkych jázd a na zatke motora a aj na "tyčke" vizulanej kontroly oleja emulziu. ked som dolieval olej pred tyzdnom, tak ma s tej zatky dokonca pokropila slušna sprška kvapiek kondenzu. este podotknem, že som mal ist 7/2012 na prehliadku a vymenu oleja ale nebol som. na obranu ale musim podotknut, že malo najazdim a ten stav pri ktorom by sa mal vymenit olej som ešte nedosiahol a to už mam presvihnuty termin vymeny skoro 3/4 roka. Vymena oleja ma byt vzdy bud po prejdeni predpisaneho mnozstva KM alebo ubehnutej doby od poslednej vymeny. Aditivia totizto v oleji maju tiez nejaku zivotnost, takze ta hmota co mas v motore, uz pravdepodobne nesplna ziadne parametre a preto ti blika kontrolka mazania. Hlavne ked, ako pises, jazdis kratke trasy a studene starty, vymena oleja raz rocne je NUTNOST!!! co sa tyka centralu, na fore su zive vlakna ktore to riesia + dalsich 135 tem na slovo "Central" ked pouzijes hladanie napr: http://forum.skodahome.cz/topic/97877-nefunkcni-central-levych-prednich-dveri-octavia-tour/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasenkoslav Vloženo 15. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 (editace) n/a Editováno: 18. Říjen 2013, autor: tomasenkoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.