Drewie Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Kde se dají nejjednodušeji ukostřit výhřevy sedadel? Vím, že jsou kostřící body pod rádiem, tam se ale bez kompletního sundání středové tunelu nedostanu, že? Je někde pod palubkou u řidiče kostřící kabel s dostatečným průřezem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 co třeba někde ve středovém tunelu? šroub ruční brzdy třeba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 nojo, to ale není dostatečně čisté řešení , montáži na prasáka jsem se chtěl vyhnout Mimochodem demontáži středového tunelu taky Proto jsem se ptal na prostor pod palubkou Navíc šroub u ručky je M8 a největší oko, co jsem doma našel je na M6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Za kastlikem to krasne ukostris :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 před spolujezdcem? Kde tam, začal jsem řidičovou stranou a tuhle část ještě nemám rozdělanou. Na kabel nebo tam je nějaký šroub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 To je celkom jedno kde to ukostris, vsak na vodicovej strane je dost moznosti.Hoci kde pod nejaku skrutku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 24. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 (editace) s-talker: myslíš ten hnědej kabel od ventilátoru, nebo ten šroub na tom nosníku u rádia (na fotce vlevo)? kluvo: ono u řidiče toho moc není, všechno je to do plastu, nebo moc velké šrouby Editováno: 24. Únor 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Já jsem k ukostření použil kostřící šroub v podlaze,který je před sedadlem řidiče pod kobercem.Když vytrhneš prahovou lištu a přizvedneš koberec,tak ho tam nahmátneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 24. Únor 2013 Sdílet Vloženo 24. Únor 2013 Hoci kde kde je nieco uchytene o karoseriu - pedale , poistkovy panel,alebo ako pise richi niekde nieco najdi Ved to nemusi byt len tam kde je zapojeny kabel. A ked mas male opko na kabel tak ho odsekni a urob z kabla oko a nacinuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 25. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 richi661: nemyslíš ten, ke kterému je přidělané otvíraní kufru/ nádrže? Nikde jsem tam žádný šroub neviděl, hlavně tam mám tlumení, které není moc poddajné. Navíc řidičovu stranu už mám zkompletovánu - musel jsem do práce u spolujezdce by mohno také něco takového být, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richi661 Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Ne,ty šrouby jsem nemyslel.Na podlaze byl u mého vozu navařen originál šroub M6,jako jsou kostřící šrouby v motorovém prostoru,nebo vlevo vzadu za sedačkou pro ukostření svazku světel.Na osazení toho šroubu pasoval originální plastový držáček,který je nasazen na kostřících místech.Už si přesně nepamatuji,jestli byl v místě před sedadlem anebo pod sedadlem v místech kde je originální svazek výhřevu,airbagu sedadel.Na straně spolujezdce by možná mohl být také,ale nejsem si jistý.Budeš muset jedině vyndat sedačku,sundat prahovou lištu a zvednout koberec i s tlumením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 26. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 nakonec vyřešeno, přidělal jsem to k jednomu šroubu v tom příčníku, co na tom sedí palubka, u kabelového svazku, který vede ke stropnímu světlu, jak radil s-talker - před spolujezdcem. Jen jsem to mohl vyfotit. V místě řidiče není k těmto šroubům pod palubkou vůbec přístup, jak radil kluvo Splujezdcovu sedačku jsem ani nevyndaval z auta, jen posunul dozadu, takže mi ten koberec nešel moc zvednout, ale nikde jsem nic nenahmatal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.