Přejít na obsah

Kam ukostřit vyhřevy

Drewie

Doporučené příspěvky

nojo, to ale není dostatečně čisté řešení andílek , montáži na prasáka jsem se chtěl vyhnout :) Mimochodem demontáži středového tunelu taky :D

Proto jsem se ptal na prostor pod palubkou

Navíc šroub u ručky je M8 a největší oko, co jsem doma našel je na M6 :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s-talker: myslíš ten hnědej kabel od ventilátoru, nebo ten šroub na tom nosníku u rádia (na fotce vlevo)?

post-12297-0-31742500-1361727448_thumb.j

kluvo: ono u řidiče toho moc není, všechno je to do plastu, nebo moc velké šrouby

Editováno: , autor: Drewie
Odkaz ke komentáři

richi661: nemyslíš ten, ke kterému je přidělané otvíraní kufru/ nádrže? Nikde jsem tam žádný šroub neviděl, hlavně tam mám tlumení, které není moc poddajné.

Navíc řidičovu stranu už mám zkompletovánu - musel jsem do práce :) u spolujezdce by mohno také něco takového být, ne?

Odkaz ke komentáři

Ne,ty šrouby jsem nemyslel.Na podlaze byl u mého vozu navařen originál šroub M6,jako jsou kostřící šrouby v motorovém prostoru,nebo vlevo vzadu za sedačkou pro ukostření svazku světel.Na osazení toho šroubu pasoval originální plastový držáček,který je nasazen na kostřících místech.Už si přesně nepamatuji,jestli byl v místě před sedadlem anebo pod sedadlem v místech kde je originální svazek výhřevu,airbagu sedadel.Na straně spolujezdce by možná mohl být také,ale nejsem si jistý.Budeš muset jedině vyndat sedačku,sundat prahovou lištu a zvednout koberec i s tlumením.

Odkaz ke komentáři

nakonec vyřešeno, přidělal jsem to k jednomu šroubu v tom příčníku, co na tom sedí palubka, u kabelového svazku, který vede ke stropnímu světlu, jak radil s-talker - před spolujezdcem. Jen jsem to mohl vyfotit. :( V místě řidiče není k těmto šroubům pod palubkou vůbec přístup, jak radil kluvo

Splujezdcovu sedačku jsem ani nevyndaval z auta, jen posunul dozadu, takže mi ten koberec nešel moc zvednout, ale nikde jsem nic nenahmatal. :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...