Publikováno Únor 23, 201312 r Kde se dají nejjednodušeji ukostřit výhřevy sedadel? Vím, že jsou kostřící body pod rádiem, tam se ale bez kompletního sundání středové tunelu nedostanu, že? Je někde pod palubkou u řidiče kostřící kabel s dostatečným průřezem?
Únor 24, 201312 r Autor nojo, to ale není dostatečně čisté řešení , montáži na prasáka jsem se chtěl vyhnout Mimochodem demontáži středového tunelu taky Proto jsem se ptal na prostor pod palubkou Navíc šroub u ručky je M8 a největší oko, co jsem doma našel je na M6
Únor 24, 201312 r Autor před spolujezdcem? Kde tam, začal jsem řidičovou stranou a tuhle část ještě nemám rozdělanou. Na kabel nebo tam je nějaký šroub?
Únor 24, 201312 r To je celkom jedno kde to ukostris, vsak na vodicovej strane je dost moznosti.Hoci kde pod nejaku skrutku.
Únor 24, 201312 r Autor s-talker: myslíš ten hnědej kabel od ventilátoru, nebo ten šroub na tom nosníku u rádia (na fotce vlevo)? kluvo: ono u řidiče toho moc není, všechno je to do plastu, nebo moc velké šrouby Upraveno Únor 24, 201312 r od Drewie
Únor 24, 201312 r Já jsem k ukostření použil kostřící šroub v podlaze,který je před sedadlem řidiče pod kobercem.Když vytrhneš prahovou lištu a přizvedneš koberec,tak ho tam nahmátneš.
Únor 24, 201312 r Hoci kde kde je nieco uchytene o karoseriu - pedale , poistkovy panel,alebo ako pise richi niekde nieco najdi Ved to nemusi byt len tam kde je zapojeny kabel. A ked mas male opko na kabel tak ho odsekni a urob z kabla oko a nacinuj.
Únor 25, 201312 r Autor richi661: nemyslíš ten, ke kterému je přidělané otvíraní kufru/ nádrže? Nikde jsem tam žádný šroub neviděl, hlavně tam mám tlumení, které není moc poddajné. Navíc řidičovu stranu už mám zkompletovánu - musel jsem do práce u spolujezdce by mohno také něco takového být, ne?
Únor 26, 201312 r Ne,ty šrouby jsem nemyslel.Na podlaze byl u mého vozu navařen originál šroub M6,jako jsou kostřící šrouby v motorovém prostoru,nebo vlevo vzadu za sedačkou pro ukostření svazku světel.Na osazení toho šroubu pasoval originální plastový držáček,který je nasazen na kostřících místech.Už si přesně nepamatuji,jestli byl v místě před sedadlem anebo pod sedadlem v místech kde je originální svazek výhřevu,airbagu sedadel.Na straně spolujezdce by možná mohl být také,ale nejsem si jistý.Budeš muset jedině vyndat sedačku,sundat prahovou lištu a zvednout koberec i s tlumením.
Únor 26, 201312 r Autor nakonec vyřešeno, přidělal jsem to k jednomu šroubu v tom příčníku, co na tom sedí palubka, u kabelového svazku, který vede ke stropnímu světlu, jak radil s-talker - před spolujezdcem. Jen jsem to mohl vyfotit. V místě řidiče není k těmto šroubům pod palubkou vůbec přístup, jak radil kluvo Splujezdcovu sedačku jsem ani nevyndaval z auta, jen posunul dozadu, takže mi ten koberec nešel moc zvednout, ale nikde jsem nic nenahmatal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.