Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Malto, to počasí ti asi všichni v ČR musíme závidět, tak si ho pořádně užívej.

Jinak jsem zvědav, jak se bude chovat ten nový Tantarini v Čendovi. A díky za popis svého nového miláčka (auta) :palec2: Tak ještě jednou ať slouží.

Já jsem dneska strávil pár hodin hledáním informací o čerpacích stanicích v Chorvatsku, ale ani za zlatý prase jsem kolem Pelješacu nic kromě Orebiču a Dubrovníku nenašel... Ach jo, doufám, že nebudu nucen tam jezdit na benzín... :aggressive:

Malto díky za perfektní informace,ostatně jako vždy.S tou kartou to asi taky zkusím,ikdyž ta uspora je minimální,ale na částce 13.5 euro asi nikdo větší rozdíl čekat nemůže.Počasí máte perfektní.Doma jsem si myslel,že budem chodit s děckama na koupák,at mají základ na sluníčko v Bulharsku pak nezhoří a prdlajz.Ted o víkendu jsme chtěli jet do Madarska do Sarváru,má tam být nějaký termál,ale počasí na prd,tak jsme se na to vyprdli a jen ti tiše závidíme.Jinak s autem,manželka má VW Polo 2008 a při cenách přes 36kč za benzín už i ona říkala,že by zvážila přestavbu,tak se musím domluvit s Karlem LPG co a jak.Je to chlap na svém místě a vždy se snaží pomoci s problémem.Takovýchto firem je opravdu málo a proto neváhám k němu jet i přes vzdálenost 260km.Šel bych asi opět do BRC.Co ty jaká má být cena tvojí přestavby?Jinak přeji ještě jednou krásnou dovolenou.Můžeš prosím ještě doplnit aktualni ceny LPG v Srbsku a Bulharsku?Diky.

Upraveno od dusan.k

Trosku narusim bezkonkurencni cestopisne zapisky z Bulharska :)...

"ťuk ťuk"

"kdo tam?"

"Smrt"

"táhni do prdele"

"dobrá píšu si rakovina konečníku"

... BTW, Malto, na serverni plazi byvaly vzdy (teda kdyz jsme tam byli cca pred 20 lety) invaze meduz... Stale stav trva? Jak jsem videl ty rybicky, tak se me na ne zacali sbihat sliny, ty tam byli bezkonkurencni... teda pak jeste jejich zmrzlina :D... Budu muset presvedcit zenu, ze Primorsko bude dobra volba pro dovolenou, akorat nevim, jak ji zduvodnim tu cestu... Letadlem nechce, a stravit pres 20 hodin v aute to asi nebude nadsena :D

S tou smrtkou to znám :D

Jinak Malto, jen ať se daří. My sme bydleli malý kousek od jižní pláže. Nic nepřekoná chuť palačinek od mistra palačinkáře (mohlo mu být tak kolem 30let), který byl při vstupu na pláž po pravé straně.

Jinak invazi medůz jsme tam zažili před rokem jeden den, a to na jižní pláži.

Jinak jsem sem zapoměl napsat něco málo o Krétě, ale tak vlastně extra ani není co...

Mám jenom 2 příhody, a to jeden večer, jsme k baru dotahli slivovicu, jeden z těch tří číšníků začal slovy "NOU SLIVOVICA", potom sme začli kurvovat to říkal "NOU KURVA". Pak se to tam rozjelo ve velkém - začala se pít neředěná rakie, atd atd.

Začalo se v 22:30 večer. Já s mladou jsme tam vydrželi do 1 rána. Pak jsem cítil, že se něco stane, a tak jsem řekl mladé že jdu spat, jestli jde se mnou ať jde, jestli nejde ať nechodí. Byla rozumná a šla :D

Od 1:00 ráno do 3:00 ráno se muselo dít něco extra, protože mojí ségry přítel ztratil všechny peníze a doklady, které se v zápětí už nenašli. Jeden z dalších čechů od Zlína někde ztratil klíčky od pokoje, a moje ségra zašavlila prej celý pokoj :D:D

O 6:00 ráno se probral ségřin kluk, a jak viděl to prostěradlo zašavlené, tak ho nenapadlo nic jiného, než ho rychle smotat a vyběhl s ním do 3tího patra a tam ho komusi hodil před dveře:D

Magor, ani ho nenapadlo, že uklizečky co chodili každej den, tak že jim náhodou na jednom pokoji bude chybět prostěradlo, a o patro výše je jedno zašavlené:D:D

To byl jeden mezník s chlastem...

Potom druhý, ale u toho jsem nebyl....

Ségřin kluk, než jsme letěli na Krétu došel o papíry za chlast.

Tam jsme si na 3dny pošťali čtyřkolky. On jedné noci se šel projét se ségrou. Samozřejmě all-inclusive se využívalo hojně chlastu a tak měl poměrně dost popito. Dojel na křižovatku, které sme dali název "křižovatka nesmyslui", jež nikdo nerespektoval, a ten kdo byl největší (autobus) tak měl dycky přednost před ostatními. Jen sme čekali, kdy tam někdo zařve.

No, a do té křížovatky dojížděl ségřin kluk se ségrou za zádama. Tam ho chytli sekuriťáci, což byli takoví polopolicajti přes rušný večer. Prej kam jede, že tam nemá co dělat, ať jede do ulice, kam mu ukázali. Tak tam jel, jenomže ulice měla zákaz vjezdu. Ujel asi 0,5 km a za ním policajti. Zastavili ho, začali být nepříjemní, že jede do zákazu a kdesi cosi. Tento nepříjemný rozhovor trval asi 5 minut s tím, že policajti nechtěli vidět ani řidičák, které ségřin kluk neměl, ani mu nedali dýchat, neboť by možná šel i do báně.

Po 5ti minutách se policajti zeptali odkud jsme. To ségřin kluk odpověděl "WE ARE FROM CZECH REPUBLIC". Od té doby byli policajti jedna ruka, kamarádi na život a na smrt, popřáli mu hezkou noční jízdu a pustili ho bez problému:D

Jinak celá dovolená probíhala celkem v poklidu, ovšem potom v ČR, když sme chtěli z noťasu od ségřiného kluka stahnout fotky co fotila mladá, tak se zjistilo, že ségřin kluk je taková mega<> že ty fotky někam pojebal. Od té doby už nejsme kamarádi;) JÁ se totiž s <>ma nebavím.

Ale nějaké fotky z jejich foťáku přesto jsou....

Malto díky za perfektní informace,ostatně jako vždy.S tou kartou to asi taky zkusím,ikdyž ta uspora je minimální,ale na částce 13.5 euro asi nikdo větší rozdíl čekat nemůže.Počasí máte perfektní.Doma jsem si myslel,že budem chodit s děckama na koupák,at mají základ na sluníčko v Bulharsku pak nezhoří a prdlajz.Ted o víkendu jsme chtěli jet do Madarska do Sarváru,má tam být nějaký termál,ale počasí na prd,tak jsme se na to vyprdli a jen ti tiše závidíme.Jinak s autem,manželka má VW Polo 2008 a při cenách přes 36kč za benzín už i ona říkala,že by zvážila přestavbu,tak se musím domluvit s Karlem LPG co a jak.Je to chlap na svém místě a vždy se snaží pomoci s problémem.Takovýchto firem je opravdu málo a proto neváhám k němu jet i přes vzdálenost 260km.Šel bych asi opět do BRC.Co ty jaká má být cena tvojí přestavby?Jinak přeji ještě jednou krásnou dovolenou.Můžeš prosím ještě doplnit aktualni ceny LPG v Srbsku a Bulharsku?Diky.

jasně ceny hodím, Srbsko už mi přišlo na účet, tak jak se dostanu příležitostně do auta, tak vezmu poznámky, mrknu na účet a hodím ceny v srb.dinárech a BG levách i s přepočtem na Kč. Jinak přestavba bude za 26 000,-

Trosku narusim bezkonkurencni cestopisne zapisky z Bulharska :)...

"ťuk ťuk"

"kdo tam?"

"Smrt"

"táhni do prdele"

"dobrá píšu si rakovina konečníku"

... BTW, Malto, na serverni plazi byvaly vzdy (teda kdyz jsme tam byli cca pred 20 lety) invaze meduz... Stale stav trva? Jak jsem videl ty rybicky, tak se me na ne zacali sbihat sliny, ty tam byli bezkonkurencni... teda pak jeste jejich zmrzlina :D... Budu muset presvedcit zenu, ze Primorsko bude dobra volba pro dovolenou, akorat nevim, jak ji zduvodnim tu cestu... Letadlem nechce, a stravit pres 20 hodin v aute to asi nebude nadsena :D

nene, ve vodě nebylo na sev.pláži ani živáčka, jen v Kitenu byli "štípalky", ale když nestojíš ve vodě, nebo jdeš hlouběji, tak o nich ani nevíš. Jinak mám pocit, že autem tam jezdím už jen já, páč když jsme procházeli uličkama, tak bych napočítal auta s CZ SPZetkou na prstech jedné ruky ... holt krize pominula a fšici asi zase lítají, protože čeština a slovenčina je slyšet na každém rohu.

tak zase malá ochutnávka na povzbuzení chuťových pohárků ;)

zatím největší delikatesa co jsem tu za 5 let jedl "sač kombinovany", tedy kombinace vepřového, kuřecího a slaniny, s paprikou rajčaty,sterilovanými okurky, cibulí a houbami, to vše uděláno na litinovém kotlíku a na závěr po položení na stůl ještě flambováno ... no prostě mňam mňam (bylo toho 500g) takže jsme se s Evčou podělili i s děvčaty, abychom to vůbec zvládli lol. Jinak samo bylo možno objednat "svinsky sač" (vepřový) nebo "pile sač" (čistě kuřecí).

post-3505-0-74899500-1311617568_thumb.jp

Upraveno od Malta

Mama koza ide do mesta a hovori svojim detom. Ked pridem, zaklopem a heslo lizem lizem lizatko a vlk to počul ... mama koza sa vzdialila a vlk pribehne a hovori lizem lizem lizatko a deti ... vyliž si rit mi mame kukatko :D :D :D :D :D :D

Malto, kam chodíte na jídlo?

pokaždé jinam, včera to byla restaurace Delfín, první den jsme byli v Amigu, 2x jsme byli kousek za apartmanem v restauraci, která byla loni zavřená, dnes jsme byli v rohové restauraci jak se schází od aquaparku dolů na hlavní třídu, tak na té křižovatce, ještě chceme vyzkoušet čínskou restauraci Jasmín.

jinak Dušane, hodil jsem ti přehled cen do čerpacích stanic v SK a zahraničí ... zaručeně nejlevnější je v Srbsku.

tak to vypadá chlapi, že u nás doma dozrála doba na obměnu vozového parku :) . ... a tak se pojedeme v sobotu podívat na jednoho Rooma :wub: . Nebude new, abyste si nemysleli :p , nicméně najeto nemá moc, což byla podmínka a stáří jsou necelé 4 roky. Už jsem si ho nechal proklepnout i ve Škodovce přes VIN a zatím se to jeví vše dobře ... tak to nechci zakřiknout :unsure: . Jinak nebojte se, této sekci zůstanu i nadále věrný :) , páč i na přestavbu na LPG se už myslí B)...

tak je to room 1,2 51 kW style, má to okna v elektrice a klímu. Na oknech má udělané fólie s atestem, pískované okna s listem od Cebia, je to pravidelně servisováno (měl jsem to prokleplé přes VIN s panem Beranem z Autospolu v Boskovicích), takže najetých 50 200km je opravdových,...

Tož, Martine, vítaj do klubu - doufám že i Ty si najdeš cestu na stránku www.roomsterclub.com, kde se "slejzáme my roomsteráci", co neděláme rozdíly mezi kubaturama ani netvrdíme nic o plynu či benzínu do zapalovače nebo o naftě do traktoru... :smich::smich:

A samozřejmě - gratuluju k Čendovi, ať jezdí a slouží ke spokojenosti!

díky Karle :palec2:, už jsem se tam zaregistroval právě před chvílí ;). Hele teď mě tak napadlo, když jsem ho před dovčou umýval zaráz s Fábulí, chtěl jsem měnit i stěrače, jenže jsem si všiml že origo je trochu jiné uchycení a "banány" co si normálně kupuji na Fábuli tam nenasadím :feve:. Už jsi je měnil? Kupuješ origo ve Škodovce, nebo to máš zmáknuté jinak?

Koupil jsem origo BOSCH Aero - dal jsem nějakých 500,- babek za pár v neznačkovém servisu, oni je tuším koupili od Štangla. Uchycení sedělo, jsem bez starostí - ty nové mají o nějaký milimetr dokonce větší výšku, takže mají větší přítlak než původní (větší plocha "přítlačného křídla"). Staré jsem bohužel těsně před odletem na dovolenou vyhodil v krabičce od těch nových - takže nemůžu posloužit identifikačním údajem - ale byly podle vzorkovníku BOSCHe přímo pro Rooma (délka a uchycení).

takže to mělo i tu "cube" pojistku ... no já včera pročítal celou 7 stránkovou diskuzi Stěrače na Roomu a nejsem z toho moc moudrý, páč někteří tam tvrdili že kupovali stěrače banán ala Tesco, ale nikdo už nepsal nic o napasování. Když se tam na to někdo zeptal tak nedostal odpověď. No já na fábuli kupuji také v akci v Globusu dva banány, kus 99,- a ty jsou celkem fajn, tak jsem si myslel, že to stejným způsobem sfouknu na růma ... ale asi ne, holt budu muset za blbé stěrače sáhnout hlouběji do kapsy ;)

Upraveno od Malta

]jinak klucíííí, dnes máme s Evčou to 20.výročí co jsme si řekli "ANO", tak jsme vyrazili na výlet ... děvčata s námi starci nechtěly jet, tak jsme jeli sami :). Zastavili jsme se v blatech Arkutino (rezervace Ropotamo), tak malá ochutnávka

post-3505-0-21729700-1311770239_thumb.jp post-3505-0-15121700-1311770303_thumb.jp post-3505-0-87354200-1311770480_thumb.jp post-3505-0-98113500-1311770547_thumb.jp

krásně tam kvákaly žáby

post-3505-0-60006000-1311770385_thumb.jp

byly tam i želvičky

post-3505-0-70239300-1311770810_thumb.jp post-3505-0-25726700-1311770878_thumb.jp

pak jsme jen přešli silnici Burgas-Primorsko a šli se podívat jak to vypadá na pláži Arkutino a našli jsme krásnou čistou takřka liduprázdnou pláž. Sedli jsem tam do plážové restaurace a dali si capuccino a Evča si dala drink cuba libre ;) ... a já bohužel jen Fantu lol

takhle to vypadalo z pohledu z restaurace

post-3505-0-44916400-1311771220_thumb.jp post-3505-0-76814300-1311771419_thumb.jp

něco z plážové a připlážové flory

post-3505-0-49702600-1311771656_thumb.jp post-3505-0-16401000-1311771704_thumb.jp

no a pak jsme se jeli podívat do Černomorce, páč tam jsme ještě nebyli ... nicméně když jsme tam přijeli tak jsme zjistili že je to malé letovisko, kde je problém pomalu zaparkovat, takže jsme se vrátili cca 5 km zpět do nám známého letoviska Sozopol, kde jsme byli před dvěma lety ... že si tam zajdeme na slavnostní oběd. Jak na zavolanou nám před vstupem do old townu dal do ruky jeden chlap letáček s reklamou na typickou bulharskou restauraci Čučura, s tím že jsou tam typická bulharská tradiční jídla, tak jsme si říkali půjdeme to zkusit

byla to taková ta typická stará zástavba v Sozopolu

post-3505-0-96816100-1311772080_thumb.jp

když jsme tam přišli, tak nás uvítala číšnice a hned nás posílala na takovou terásku na kterou jsme se dostali po schůdkách, no bylo to tam takové pěkné a romantické ... přesně pro dnešní významný den ;) a byli jsme tam sami :prc: ... prostě luxus

post-3505-0-95235800-1311772269_thumb.jp

ještě jsme ani nedosedli a už číšnice přinesla dva panáky hroznové rakije, které opět zvládla moje drahá polovic, já jen smočil jazyk a utřel nos lol ... úděl šoférů:p

no dali jsme si další obdobu "sače"

post-3505-0-96695900-1311772438_thumb.jp

Evča to pak ještě spláchla Kamenitzou, já Spritem :) a jak byla veselá:smich: ... a hlavně spokojená a já s ní, páč o to mi šlo ;)

tady pak ještě výhled na sozopolský přístav jednou z uliček

post-3505-0-49108000-1311772616_thumb.jp

V prve rade gratuluju k vyroci... ale uprimne, jak jsem to zacal cist, tak jsem si rikal... On se Malta asi na slunku zblaznil... Slavi 20. vyroci, a vezme manzelku na nejakou bazinu, kde ji ukaze stary vykotlany strom, pak ropuchu :smich:

... ale pak jsem cetl dal, a vyroci koncilo (teda spis asi obedem zacinalo) docela romanticky a vecer, az holky vypadnou na mistni diskoteku tak bude romantiky jeste vic :smich::palec2:

• Autor

Martine, gratulaceeee k výročí :palec2: 20 let je v manželství až neskutečný kus cesty, řekl bych :feve:

Tak ať Vám to s Evčou klape :prc: ještě minimálně dalších 20 let... :plol

Ale jinak musím uznat, že BG v Tvém podání vypadá opravdu nádherně :palec2:

Upraveno od Wassermann

kluci děkuju :), ekim, tvůj úvod mě fakt pobavil a Evču také :smich:

jinak vás ještě pobavím, přidávám své svatební foto před dvaceti lety :smich:

post-3505-0-58613400-1311782477_thumb.jp

• Autor

Voe, si děláš kozy lol

Fotka je to nádherná, ale situovaná tak do období první republiky. Nepřivlastnils sis fotku z dědečkovy svatby? :)

To je fakt Vaše foto? Šviháci jste, kolik Vám bylo? :feve:

:smich::smich::smich:

jo je naše u mě před dvaceti lety a dvaceti kily lol

mně bylo čerstvých 20 a čtvrt a Evči bylo 19 a třičtvrtě :)

možná tě historičností zmátl ten ovál, ale ten jsem vyrobil já, když jsem posílal ten výřez k foťákovi, aby mi udělal potisk na hrnek se srdíčkovým ouškem, ve kterém jsem dnes ráno donesl Evičce kafíčko se snídaní do postele ;)

• Autor

Pěknýýý :palec2::)

Sluší Vám to :palec2:

Tak to se aspoň Vaše dcerky můžou těšit, že budou mít mladého a zachovalého dědečka a babičku, až Vám oznámí nějakou tu slastnou novinu lol

• Autor

Jo, celé mi to foto přišlo trochu retro, ale perfektně posazené :palec2:

nestraš :o, ještě toho tak lol ... však jsme koupili jenom rooma, žádného Sharana :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.