Přejít na obsah

repase bixenonu - výměna držáků ..

Jara GS

Doporučené příspěvky

zdravím kolegové, 

všiml jsem si, že se mě na pravém předním světle lehce na vnějším okraji mlží parabola zevnitř..a ejhle.. ve spodní hraně  asi centimetrová prasklina..našel jsem na netu inzerát a kontaktoval prodejce..nabízí pravý Bixenon komplet pouze bez žárovek a xenonů..Má bohužel utržené úchyty. zajímá mě jestli má někdo zkušenost s výměnou držáků.. jde to přehodit z původního světla? díky za každou informaci..Jara 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PROCHY603 : jasně i to je možnost :) jen to je potom asi na každém jednotlivci.. já mám rád vše O.K. a na svém místě.. možná jsem divnej  :kol-28:  ale prostě to tak mám nastavený, že musí být vše tip top, abych byl v poho a klidu .. pokud něco mám tak to pro mě není jen spotřební materiál, ale je to něco co slouží mě a chci se tomu i náležitě věnovat a pečovat o to, tak jak si to zaslouží.. :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...