Jara GS Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 zdravím kolegové, všiml jsem si, že se mě na pravém předním světle lehce na vnějším okraji mlží parabola zevnitř..a ejhle.. ve spodní hraně asi centimetrová prasklina..našel jsem na netu inzerát a kontaktoval prodejce..nabízí pravý Bixenon komplet pouze bez žárovek a xenonů..Má bohužel utržené úchyty. zajímá mě jestli má někdo zkušenost s výměnou držáků.. jde to přehodit z původního světla? díky za každou informaci..Jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 2. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 noo. koupím světlo, které má vše O.K. včetně úchytů a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 A co tak zalepit tu centimetrovu prasklinu na povodnom svetle??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 daju sa kupit drziaky ako opravna sada takze problem nie je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara GS Vloženo 2. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 PROCHY603 : jasně i to je možnost jen to je potom asi na každém jednotlivci.. já mám rád vše O.K. a na svém místě.. možná jsem divnej ale prostě to tak mám nastavený, že musí být vše tip top, abych byl v poho a klidu .. pokud něco mám tak to pro mě není jen spotřební materiál, ale je to něco co slouží mě a chci se tomu i náležitě věnovat a pečovat o to, tak jak si to zaslouží.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 tak zbehni do škodovky a kúp nové držiaky - opravárenské sady a skrutky k tomu a môžeš kombinovať ako chceš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.