Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj kluci, tak jsem se právě vrátil ze Slovinska.... :kol-31:

Pánská jízda, sportem ku zdraví, takže bicykly v autě a lokalita Bohinjsko jezero.... Krásná příroda, jen to počasí těžce nevyzpytatelné, inu hory.... Bylo pár bouřek, které na horách mají sakra jinou intenzitu, než na jako jsme zvyklí. Bohužel, ta poslední bouřka byla ukrutná, obří slunečníky ze zahrádek lítali vzduchem jako sirky a pak přišlo krupobití s kroupami velikosti asi 2,5 - 3cm kol114 Naštěstí neměly velkou razanci, ale i tak pár důlků na autech po nic zbylo kol119 Naštěstí jsou to jen drobnější důlky viditelné jen pod určitým úhlem, takže k řešení asi nic. A cestou zpět mě na růmovi potrápil zase check motoru. Holt budou mít plynaři zase co ladit :kol-122:

Tak Vám všem hlavně přeji pohodovější a příjemnější dovolenou a ať máte jen samé pěkné zážitky kol11:prc::palec2::wub: A ať Vám to jezdí bez nehod :scooter:kol5

• Autor

A aby byla dokumentace úplná, přidávám pár fotek....

post-1621-0-01020600-1342170028_thumb.jp

post-1621-0-86145800-1342170093_thumb.jp

• Autor

Krupobití....

post-1621-0-01162100-1342170198_thumb.jp

post-1621-0-24319400-1342170274_thumb.jp

post-1621-0-80374600-1342170325_thumb.jp

• Autor

A jistá specifika místního provozu v horských oblastech... ;)

post-1621-0-79831900-1342170452_thumb.jp

no krása Honzíku :kol-47: , úplně na mě dýchá z těch fotek ten čerstvý vzduch ... kolo v rumíkovi asi žádný problém co? :kol-28:

• Autor

No jedno kolo by problém nebyl, to jen sklopím zadní sedačky, pro klid duše na spodek dám deku a kolo tam hvízdnu jak do maštale... :kol-138: No a na dvě kola už prodává škodovka interiérový držák... S tím mi u prodejců škodovky nikdo nebyl schopný poradit a zodpovědět detailní dotazy týkající se uchycení kol apod. a tak jsem byl trochu průkopník a nechal si ho objednat. Co vypadá jednoduše jak facka, byla ve skutečnosti hrozná jebačka :kuk:

Uchytit jednu teleskopickou část držáku na pevná oka v kufru, to ještě šlo v pohodě, ale na tuto část držáku namontovat vlastní držáky na kola byl problém, protože soudruzi v Bolce to vymysleli tak, že tam člověk musí doslova trefit šroubkem matičku schovanou dole v pojízdné ližině, což byla kua facha :angry2: Jebal jsem se s tím poprvé den před odjezdem až do půlnoci a pot i nervy mi pěkně tekly... :076 Vlastní přichycení kol pak už bylo v pohodě, jen je problém, že mám velkýho treka, který má velký kola, tudíž muselo být spolujezdcovo sedadlo namačkané až úplně vpředu, což je cestovní pozice na draka a i tak jsem měl problém tam kolo tak tak dostat.... Nemluvě o potřebě kola ještě přichytit napínacím popruhem za sedlovky, což byla další jebačka, protože zaklapnout gumová uchycení okolo sedlovek byla fakt krutá dřina :wacko:

Tento systém přepravy by byl celkově dobrý, ale musel by mít člověk horala (menší kola) a je to stejně jen způsob přepravy dobrý na dlouhé štreky, protože ta příprava kolem je hrozná :feve: Na kratší vzdálenosti s jedním kolem je u mě favoritem mrsknutí kola jen tak do kufru při sklopených zadních sedačkách, se dvěma koly asi střešní nosič...

U tohoto vnitřního způsobu přepravy mě fascinovala možnost mít bicykly zamčené v autě a chráněné před nepřízní počasí, což je super, ale má to i své stinné stránky ;) Co mě ale potěšilo je fakt, že jsem nemusel přemisťovat plnohodnotnou rezervu položenou v kufru a uchycenou v podlaze, ale že se interiérový držák vlezl i s koly vedle ní :kol-24:

post-1621-0-51347900-1342175615_thumb.jp

post-1621-0-67401000-1342175695_thumb.jp

• 7 měsíců později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.