Mahonny Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Zdávím všechny..nedělal jste to už tady někdo,abych to nemusel vymýšlet...vypínače tak nějak není problém,ale ta přístrojovka a kolečka ovládání topení,ventilátoru, je tam totiž ta zelená vrstva.... Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty11 Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 předpokládám, že se jedná o Filcku. Docela pakárna, kdysi jsem to dělal. Sundat ručičky, vytáhnout dorazy, sundat štítky, vzít jemnej šmirgl a šmirglovat a šmirglovat... U toho topení to nejde, protože ten zelenej film je zvrchu a na něm je teprve černá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty11 Vloženo 24. Září 2006 Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Jsem to ale pako.. samozřejmě, že je to Felda, když jsem v sekci Škoda Felicia... Mám tu pootvýraných milion oken a mám v tom trochu chaos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahonny Vloženo 24. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2006 Vypínače mám hotový, ty jsou jak takš levou zadní, ovládání el. oken se zrcátky je horší. Na přístrojovku jsem si objednal polepy od tuningsamolepky,ale to co mi přišlo, dost zklamání. Jinak to prosvítí dobrý diody a je to o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Nikdy by som si to nedal neskutocne to namaha oci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.