xronical Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ahojte, dokúpil som si parkovacie senzory na predok aj zadok + displej. Zadné by som aj vedel spraviť ale problém je s prednými neviem kade by som mal ťahať kábel z predku až do kufra. Má niekto s tým skusenosť? Potreboval by som vedieť kade presne mam viesť kábel z predných senzorov a displej(ten by som chcel dať cez ten bočný horný ofuk. Ak by mal niekto video alebo aspoň fotky kadiaľ to ťahať by som bol veľmi vďačný . Ďakujem P.S. : hľadal som to tu ale buď som slepý alebo som to prehliadol tak ak to tu niekde je sa ospravedlňujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 (editace) Zdar, řekl bych jsou dvě ideální možnosti protažení kabelů od motoru do kabiny: 1.kolem jednotky vlevo vpředu (musíš sundat stěrače a torpédo)-pozor, vedou tam docela důležité kabely 2. a to lepší je uprostřed pod baterkou je plastová záslepka. Akumulátor musíš vyndat a je to tam dobře vidět. Jelikož těch kabelů budeš mít více, je lepší tato možnost, díra je docela velká, já tam protáhnul dva napájecí kabely 53mm2. Vylezli mi defakto u topení pod radiem Od palubky do kufru je to už jednoduché, pokud budeš trochu prase, sundáš jen boční plastové lišty a schováš to pod ně. Pokud to budeš chtít špígl nýgl, vyndáš přední sedačku (práce na 5minut), a kabely pěkně schováš pod koberec, třeba podél hlavního kabelového svazku. Nevím jestli máš sklápěcí sedčky nebo pevnou příčku, jestli to máš napevno, musíš sundat zadní sedák a opěrák a do kufru už jsou velké díry. O tom, že kabely by měli mít oplet nebo třeba husí krk, aby se neprodřely a že mají být uchycené třeba napevno fazetkama se rozepisovat nebudu. Veškeré průchody, kdy se kabely opírají o ostrou hranu obalit vrstvou izolačky nebo smršřovačky Já bych ještě třeba protáhnul nějaké kabely navíc, nevíš, kdy bys je mohl potřebovat, a pokud třeba budeš kabely dávat pod koberec, rovnou provařit spoje u komfortky. Prostě z jedný vody načisto Editováno: 5. Březen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xronical Vloženo 5. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Dakujem. Moc mi to pomohlo lebo som nevedel ako to dostat do toho predku. Ked sa trošku oteplí tak to pojdem spravit. Ešte raz dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ahojte kluci. prosim vas ti z vas co maji predni parkovaci asistent muzete napsat cislo jednotky a vyfotit kde jsou predni parkovaci senzory umisteny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Zítra Ti to vyfotím kde senzory jsou, ale jednotka nevím kde je. Na zadní vím to je v kufru vpravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 tak jednotka je jen jedna a je umistena jak rikas jen ma jine cislo a ja bych chtel vedet jake. muzes mi rici zdali mas ty parkovaky origo? jinak budu moc rad za fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Jo parkováky mám origo. Tak to jo, zítra po práci to bliknu a zjistím to číslo, dnes už tam nejdu, je tam tma, chcanec a bůřka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jj u nas taky chcije a bouri! dival jsem se ti na fotky vidim ze mas parkovak umisten dole v nazarniku a druhy v okrasne liste. je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jinak kdo z vas ma vsechny parkovaci cidla umistene v liste je zde nekdo takovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Ano je to tak, ty dva krajní jsou v té plastové liště. Takto to má Xmajlov a já to mám uplně stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 mno takze kdyz budu chcit dodelat predni parkovak musim sehnat novej nazarnik coz me celkem sere. ja mel zato ze se dala dokoupit predni lista s dvema otvorama na cidla a jen zacvaknout. muze nekdo ze znalejch potvrdit ci vyvratit mou myslenku? jinak tarantulas mas v kabine tlacitko na vypnuti prednich parkovaku? nebo se ti aktivuji se zpateckou a vypnou pri dosazeni urcite rychlosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Musis koupit novej naraznik kterych je jal safranu nebo nejak vyresit parkovaky neorigo treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 No je to blbý že nejsou všechny 4 v těch lištách. A tlačítko mám, a senzory se aktivují při zařazení zpátečky, nebo když někde potřebuji přední parkováky tak zmačknu tlačítko a přední se aktivují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 mno to je celkem na kotel ono sice neni zadna hruza tu diru udelat a pouzit ze zadniho narazniku tu cocku co drzi cidlo ale proc se s tim drbat kdyz by slo sehnat uz hotove jinak me spis zajima to se fakt nedelala zada sada dodatecne montaze predniho parkovani jako tomu je trebas s alarmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 Joo tak to nevím...Btw stejně mě teď ty senzory od zimy nejdů, 2 vzadu jsou vadný, a při aktivaci senzorů to pipne a nejdů žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Je to ona, ta jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 jj dikes moc je to opravdu s pismenem B na konci jeste se snazim zjistit zdali se opravdu nedela ta lista s dvema otvorama pro parkovaky. tak drzte palce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťastnej Krtek Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Jak vypadá to tlačítko v kabině a kde je umístěno? Bylo by foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 hledal jsem to tlacitko v etce ale nenasel jsem ho.asi jsem slepej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Tady je: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 (editace) tak ma etka zobrazuje pouze climatronic herdek zde jsem nasel toto http://www.passatplus.de/umbauteile/schalter/schalter2.htm Editováno: 12. Září 2014, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.