Publikováno Březen 5, 201312 r Ahojte, dokúpil som si parkovacie senzory na predok aj zadok + displej. Zadné by som aj vedel spraviť ale problém je s prednými neviem kade by som mal ťahať kábel z predku až do kufra. Má niekto s tým skusenosť? Potreboval by som vedieť kade presne mam viesť kábel z predných senzorov a displej(ten by som chcel dať cez ten bočný horný ofuk. Ak by mal niekto video alebo aspoň fotky kadiaľ to ťahať by som bol veľmi vďačný . Ďakujem P.S. : hľadal som to tu ale buď som slepý alebo som to prehliadol tak ak to tu niekde je sa ospravedlňujem.
Březen 5, 201312 r Zdar, řekl bych jsou dvě ideální možnosti protažení kabelů od motoru do kabiny: 1.kolem jednotky vlevo vpředu (musíš sundat stěrače a torpédo)-pozor, vedou tam docela důležité kabely 2. a to lepší je uprostřed pod baterkou je plastová záslepka. Akumulátor musíš vyndat a je to tam dobře vidět. Jelikož těch kabelů budeš mít více, je lepší tato možnost, díra je docela velká, já tam protáhnul dva napájecí kabely 53mm2. Vylezli mi defakto u topení pod radiem Od palubky do kufru je to už jednoduché, pokud budeš trochu prase, sundáš jen boční plastové lišty a schováš to pod ně. Pokud to budeš chtít špígl nýgl, vyndáš přední sedačku (práce na 5minut), a kabely pěkně schováš pod koberec, třeba podél hlavního kabelového svazku. Nevím jestli máš sklápěcí sedčky nebo pevnou příčku, jestli to máš napevno, musíš sundat zadní sedák a opěrák a do kufru už jsou velké díry. O tom, že kabely by měli mít oplet nebo třeba husí krk, aby se neprodřely a že mají být uchycené třeba napevno fazetkama se rozepisovat nebudu. Veškeré průchody, kdy se kabely opírají o ostrou hranu obalit vrstvou izolačky nebo smršřovačky Já bych ještě třeba protáhnul nějaké kabely navíc, nevíš, kdy bys je mohl potřebovat, a pokud třeba budeš kabely dávat pod koberec, rovnou provařit spoje u komfortky. Prostě z jedný vody načisto Upraveno Březen 5, 201312 r od SUP1
Březen 5, 201312 r Autor Dakujem. Moc mi to pomohlo lebo som nevedel ako to dostat do toho predku. Ked sa trošku oteplí tak to pojdem spravit. Ešte raz dakujem.
Srpen 3, 201411 r Ahojte kluci. prosim vas ti z vas co maji predni parkovaci asistent muzete napsat cislo jednotky a vyfotit kde jsou predni parkovaci senzory umisteny?
Srpen 3, 201411 r Zítra Ti to vyfotím kde senzory jsou, ale jednotka nevím kde je. Na zadní vím to je v kufru vpravo.
Srpen 3, 201411 r tak jednotka je jen jedna a je umistena jak rikas jen ma jine cislo a ja bych chtel vedet jake. muzes mi rici zdali mas ty parkovaky origo? jinak budu moc rad za fotky
Srpen 3, 201411 r Jo parkováky mám origo. Tak to jo, zítra po práci to bliknu a zjistím to číslo, dnes už tam nejdu, je tam tma, chcanec a bůřka
Srpen 3, 201411 r jj u nas taky chcije a bouri! dival jsem se ti na fotky vidim ze mas parkovak umisten dole v nazarniku a druhy v okrasne liste. je to tak?
Srpen 3, 201411 r Ano je to tak, ty dva krajní jsou v té plastové liště. Takto to má Xmajlov a já to mám uplně stejně.
Srpen 3, 201411 r mno takze kdyz budu chcit dodelat predni parkovak musim sehnat novej nazarnik coz me celkem sere. ja mel zato ze se dala dokoupit predni lista s dvema otvorama na cidla a jen zacvaknout. muze nekdo ze znalejch potvrdit ci vyvratit mou myslenku? jinak tarantulas mas v kabine tlacitko na vypnuti prednich parkovaku? nebo se ti aktivuji se zpateckou a vypnou pri dosazeni urcite rychlosti?
Srpen 3, 201411 r Musis koupit novej naraznik kterych je jal safranu nebo nejak vyresit parkovaky neorigo treba
Srpen 3, 201411 r No je to blbý že nejsou všechny 4 v těch lištách. A tlačítko mám, a senzory se aktivují při zařazení zpátečky, nebo když někde potřebuji přední parkováky tak zmačknu tlačítko a přední se aktivují.
Srpen 3, 201411 r mno to je celkem na kotel ono sice neni zadna hruza tu diru udelat a pouzit ze zadniho narazniku tu cocku co drzi cidlo ale proc se s tim drbat kdyz by slo sehnat uz hotove jinak me spis zajima to se fakt nedelala zada sada dodatecne montaze predniho parkovani jako tomu je trebas s alarmem
Srpen 3, 201411 r Joo tak to nevím...Btw stejně mě teď ty senzory od zimy nejdů, 2 vzadu jsou vadný, a při aktivaci senzorů to pipne a nejdů žádný.
Srpen 4, 201411 r jj dikes moc je to opravdu s pismenem B na konci jeste se snazim zjistit zdali se opravdu nedela ta lista s dvema otvorama pro parkovaky. tak drzte palce!
Září 12, 201411 r tak ma etka zobrazuje pouze climatronic herdek zde jsem nasel toto http://www.passatplus.de/umbauteile/schalter/schalter2.htm Upraveno Září 12, 201411 r od JanSuperb
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.