Jencik Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Denní osvětlení (Skandinávie) Při této volbě se světla zapnou současně se zapnutím klíčku pokud je přepínač světel v poloze 0 nebo 2. V poloze 1 (parkovací světla) jsou rozsvícena pouze parkovací světla. Zadní obrysová světla jsou zapnuta pouze v případě, že přepínač je v poloze 2. Denní osvětlení (USA) Při této volbě se světla zapnou současně se zapnutím klíčku bez ohledu na stav přepínače světel. Přední světla zhasnou vždy, je-li zatažena ruční brzda. Zadní obrysová světla jsou zapnuta pouze v případě, že přepínač je v poloze 2. Mam na aute momentale nakodovanu scandinaviu preto sa chcem uistit aky je medzi tymto rozdiel. Podla toho popisu co som nasiel na nete je rozdiel pri amerike len ten ze pri rucnej brzde sa predne svetla deaktivuju. Ja mam momentalne aktivovanu scandinaviu a ked pretocim klucom tak mi svietia vsetky svetla aj vzadu aj na znacke teda aj obrysove podla toho popisu by mali svietit iba predne ak je ovladac v polohe 0 a ak je v polohe 2 tak aj zadne. Mne pri polohe2 svieti naviac interier. Ameriku som chcel preto ze vacsinou startujem pri rucnej brzde tak by mi svetla nesvietili pri startovani ale az po uvolneni rucnej takze oplati sa mi prekodovat to na ameriku alebo ostat pri scandinavii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Tak ja mam nakodovano "USA", sviti predni svetla a nic vic az po uvolneni rucni brzdy (da se nastavit i na predni mlhovky) a takhle pres zimu mam "zimni rezim", tedy prepinac stale v poloze 2 a pak to funguje jako "Skandinavie", jen sviti vse i uvnitr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 9. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Takze ten popis nieje spravny lebo pri scandinavii mi svietia zadne svetla aj v polohe 0. A co je to ten zimny rezim? Ide jar tak ko si to mam nakodovat? Svietenie hmlovkami nechcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Ten popis je správně, u "Scandinávie" svítí i zadní světla, u "Ameriky" jen přední a jen po uvolnění ruční brzdy. "Zimní režim" tomu jen říkám, pokud je aktivovaný CH/LH (ale nemusí být zapnutý) tak může být přepínač v poloze 2 a po vytažení klíčku zhasnou kompletně světla, při nastartování se zase vše normálně rozsvítí. Svítit mlhovkami nemá moc význam, za 1. to nejsou světla pro denní svícení a za 2. ty žárovky jsou dražší než H7 do hlavních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Ten popis je spatne, ty to pises spravne. Popis rika te pri Scandinavii v poloze 0 nesviti zadej, coz neni pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 No jo, to je fakt, viděl jsem, že je to zkopírované z nějakého zdroje, tak jsem to ani moc nečetl a věřil jsem tomu, že je to správně. Mohlo mě zarazit to označení "USA", které v kódování není a přečíst si to důkladněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 akurat som zistil ze pri tej amerike. aj pri svetlach v polohe 2 svietia vzadu iba bocne ziarovky vo svetlach a horne a dolne nesvietia . je to normalne? zda sa mi to cudne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Pokud ty žárovky jsou v pořádku, tak to máš špatně nakódované. Nehrál sis s procenty svítivosti? Nebo si někdo hrál s byte 18, do toho by se neměl moc nikdo pouštět, dokud neví přesně, co dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 tak kodoval som to len ja nehral som sa vobec s percentami ani s nicim inym len tam kďe bolo zakliknute scandinavia som odklikol a klikol som ameriku inac funguje vsetko v pohode len ten zadok sa mi nepaci a neverim zeby ziarovky boli vsetky styry na obidvoch stranach zle lebo brzdy funguju ale inac nesvietia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Tak v tom případě stačí, aby jsi nakódoval zpátky "Skandinávii" a vše by mělo fungovat v pořádku - pokud ne, tak se přepsaly i jiné hodnoty. Pokud máš originální kabel, novou verzi VCDS a jen jsi zaškrtnul "Ameriku" a odškrtnul "Skandinávii" a do jiných bytů jsi se ani nepodíval, tak je to opravdu záhada. Pokud je něco jiného na tomto výčtu, tak to to možná vysvětluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jencik Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Keby som ti poslal kod? jednotky ktory mam,? ta amerika sa mi paci len nechapem tie svetlaaa vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Ještě jednou - pokud přepneš zpátky na "Skandinávii" - vyřeší se to? Kód klidně pošli. A číslo jednotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.